Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért az általános és középisk...

Miért az általános és középiskolákban dolgozó pedagógusokra mondják,hogy az ország jövőre rajtuk múlik?

Figyelt kérdés

Hát,én nem mostanában voltam általános iskolás,gimnazista, de ha akkoriban azt mondják,hogy rajtuk múlik a jövő, nagyjából mindenki nevetett volna.

Egyik alkoholista volt, a másik úgy oktatott,hogy hülyébben jöttél ki az óráról,mint bementél....na mindegy nem folytatom, mert meglincselnek.

Az egyetemi oktatóknak sokkal nagyobb jelentősége, sokkal nagyobb felelőssége van a jövő generációinak edukálását illetően.

Én legalább tőlük tanultam valamit, érdekeset, lényegeset.

Volt több szívatós is, de összességében véve, ott tanultam valamit, értelmes dolgokat.

A felsőoktatásban dolgozó oktatókat kellene jobban támogatni.

2022. jan. 29. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mert a tanár tehet arról, hogy mit kell tanítania, még véletlenül sem a nagyokosok döntik el, akik a semmirekellő natot összerakják... ez ellen is sztrájkolnak a pedagógusok.
2022. jan. 30. 11:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Lepontoztak mert le mertem írni h sz . r tanáraim voltak.. semmi politika nem volt ebben

Vagy fáj az igazság vagy tanárok pontoztak le... nekik üzenem h ne a lepontozásban tartsanak össze hanem menjenek ki szépen tüntetni együtt

2022. jan. 31. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!