Miért az általános és középiskolákban dolgozó pedagógusokra mondják,hogy az ország jövőre rajtuk múlik?
Hát,én nem mostanában voltam általános iskolás,gimnazista, de ha akkoriban azt mondják,hogy rajtuk múlik a jövő, nagyjából mindenki nevetett volna.
Egyik alkoholista volt, a másik úgy oktatott,hogy hülyébben jöttél ki az óráról,mint bementél....na mindegy nem folytatom, mert meglincselnek.
Az egyetemi oktatóknak sokkal nagyobb jelentősége, sokkal nagyobb felelőssége van a jövő generációinak edukálását illetően.
Én legalább tőlük tanultam valamit, érdekeset, lényegeset.
Volt több szívatós is, de összességében véve, ott tanultam valamit, értelmes dolgokat.
A felsőoktatásban dolgozó oktatókat kellene jobban támogatni.
Lepontoztak mert le mertem írni h sz . r tanáraim voltak.. semmi politika nem volt ebben
Vagy fáj az igazság vagy tanárok pontoztak le... nekik üzenem h ne a lepontozásban tartsanak össze hanem menjenek ki szépen tüntetni együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!