Ha a Mi Hazánk bejut a Parlamentbe azzal jól megszívatja az összefogást?
Ha a 2022-es választáson mondjuk egy ilyen eredmény születik:
- Fidesz 49%, Összefogás 44%, Mi Hazánk 3%, MKKP 3%, Egyéb 1%
akkor a közös listáról kb. 45 mandátumot szerez az ellenzék (annyit amennyire számítanak)
De, ha egy ehhez hasonló eredmény születik:
- Fidesz 47%, Összefogás 42% Mi Hazánk 8%, MKKP 2%, Egyéb 1%
akkor a Mi Hazánk kihasít magának jó néhány listás mandátumot és így az összefogás a remélt 45 helyett csak 37 körüli listás mandátummal számolhat, amivel sok korábban befutónak gondolt helyen lévő politikus nem jutna be a Parlamentbe.
&à6ES BUZNYAK§
IGEN ISMEREMESPEDIG AZOTA AMIOOTA EGY RENDORAUTOBAN ULVE FIDESZ PARANCSRA-(URH ADOVAL A KEZEBEN, VAN ROLA FOTO IS!!)-levezenyelte az MTV ostromat!!
goveret
3x olvastam amit írtál, de még mindig nem tudom értelmezni! kérlek tanulj meg Magyarul és utána írj, a google fordító nem túl jó :)
12
tanulj meg olvasni hulyegyerek
Én meg ismertem Oroszlánszívű Richárdot. Ott voltam 1000 évvel ezelőtt az első szívátültetésen. Én vittem neki pálinkát. 😁
Hitlert is ismertem. Mindig mondtam neki ne told túl a methet. De hát nem hallgatott rám...
#13 goveret
"tanulj meg olvasni hulyegyerek"
aha, nagyon remélem hogy valami kisgyerek vagy mert kb 13-14 éves kor után így írni nagyon gáz, sőt! 13 éves kor alatt is!
szuper helyesírásod:
"&à6ES"
"ISMEREMESPEDIG"
"AMIOOTA"
"URH"
még az "amiooota" és a "ismeremespedig" nagyon extra ultra elírás is lehet, de a másik 2 mi a f.sz? ja és az ékezet luxus? de komolyan, hány éves vagy?
15-ös
Maximum 11 éves. Valószínű megártott neki a Micimackó. Vagy nem adta a Cartoon Network a Ben 10-et.
#17 goveret
Bocsi de nem tudok románul...
18-as
ennyire tudatlan seki vagy aznem romanul volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!