Ha a Mi Hazánk bejut a Parlamentbe azzal jól megszívatja az összefogást?
Ha a 2022-es választáson mondjuk egy ilyen eredmény születik:
- Fidesz 49%, Összefogás 44%, Mi Hazánk 3%, MKKP 3%, Egyéb 1%
akkor a közös listáról kb. 45 mandátumot szerez az ellenzék (annyit amennyire számítanak)
De, ha egy ehhez hasonló eredmény születik:
- Fidesz 47%, Összefogás 42% Mi Hazánk 8%, MKKP 2%, Egyéb 1%
akkor a Mi Hazánk kihasít magának jó néhány listás mandátumot és így az összefogás a remélt 45 helyett csak 37 körüli listás mandátummal számolhat, amivel sok korábban befutónak gondolt helyen lévő politikus nem jutna be a Parlamentbe.
Ilyen a politika, megy a verseny, vetélkedés.
Ha a kis pártok, Mi Hazánk, Kétfarkú Kutyapárt bejutnak, akkor nyilván kevesebb hely marad a nagyoknak. Ez nem csak a baloldali összefogást érintené, de a Fidesz-KDNP listás helyeinek számát is.
Hát reméljük hogy a MHM többet szerez jóval.
EZ az egyedüli párt akinek van programja, a többinek semmi nincs .
A Fidesz is meg a balliberálisok is csak acsarkodnak egymásra, de normális program és ész érv az nincs nekik.
Már eddig is jóval többet tett az országért az emberekért a MHM mint a többi együtt véve.
A vidéket , a gazdaságot újra indítják, azt amit teljesen tönkre tettek emezek.
A behajtó maffiát megbuktatták , déli keritést ők kezdeményezték és most is ők hadakoznak a migránsok ellen.
Az oltási diktatúra ellen is csak ők tesznek valamit. Holott már az egész világ forrong a kötelező oltások ellen.
Lásd ausztria, vagy Kanada .
Az a két gyökér párt meg csak felakadt náluk ez az oltási szemét munka.
Lopnak csalnak és hazudnak versenyben egymással. Csak Gyurcsány elismerte , emezek meg nem.
Nincs 2000 fő Felcsuton és minek oda stadion komplexum???
Csak egyedül a MHM tudja megvétózni ezeket.
A mérések, valószínűleg alul mérik őket.
Szerintem simán be fognak jutni.
tanuld meg mi az a neonáci és utána beszélhetünk :) ne használj olyan szót amit nem tudod hogy mit jelent! :)
8
szerintem jobban tudom mint te!!
en szemelyesen ismerem a toroczkait!! tudom milyen zsigerbol antiszemita fereg!
ismered személyesen.... persze! én meg hitlert és sztálint ismerem személyesen! sőt! orbánt és putyint IS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!