Ellenzéki szavazók! Ti hisztek még abban, hogy az összefogás legyőzheti a Fideszt a 2022-es választáson?
Márki-Zayban akkor sem hitt senki, mikor legyőzte Lázárékat Hódmezővásárhelyen.
2015-ben sem hitte senki, hogy a Fidesz bukhatja Navracsics körzetét.
Remélem, hogy hatalmas meglepetés készülődik.
az utóbbi 2 év történései fényében én csodálkoznék, ha a fidesznek maradna 2 milla szavazója.
szóval én az ellenzéki 2/3on sem csodálkoznék, hanem logikus eredményként realizálnám.
Szoros eredményt várok,minden lehetséges,szerintem a 2/3 elérése egyik oldalon sem lehetséges.
Nem lehetetlen az ellenzék győzelme,de nagy összefogás szükséges.
mondjuk a most történései azért érdekesek lesznek a végére.
mert most itt ez az orosz-ukrán konfliktus amit az egész világ egyöntetűen elítél, kivéve orbánt, lukasenkót, meg a fidesz szavazókat nem.
akik ezzel az 56os hősöket köpik le.
vagyis aki fidesz szavazó az magyarellenes.
ha pedig tényleg az összes szavazókörben sikerül 2 ellenzéki delegáltat küldeni...akkor a fidesznek annyi.
2!
Te el vagy tévedve!
A Klubrádióban kifejezetten tagadja a valóságot.
Szerintük még mindig nincs és sosem volt migráns-válság Európában. Senki nem akar ide bejönni, a kerítés felesleges volt. (Bár mióta Fletó sem akarja lebontani, már lehet, hogy ők sem.)
Mindent és mindenkit lehülyéznek, ami és aki a kormányhoz köthető, de okoskáék sosem mondják el, hogy mi lenne a jó megoldás.
Olyan emberek vannak ott, mint az őskomcsi Bolgár György, vagy az újkomcsi (MSZP-SZDSZ-t támogató) Heti hetes tagok. Akik ugye már akkor is függetlenobjektívek voltak és csak azért kizárólag a jobboldalt kritizálták, mert a "politikai humor ellenzéki műfaj" (Farkasházy). Aztán amikor a kedvenceik választás nyertek, akkor rájöttek, hogy lehet a politikai humor kormánypárti is. (Mentségükre legyen mondva, sosem voltak humorosak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!