Az emberek mért nem mennek tüntetni annak okán, hogy az Orbán kormány miatt bukja az ország a 2500 milliárd Ft helyreállítási alapot, és bukott 77 milliárd Ft-ot a Norvég Alapból? Vagy ezek aprópénznek számítanak?
az EU nem diktatúra, csupán elvárja, hogy a szerződésesen járó források megkapásáért pontosan az úgy és amikor csinálja, ahogy azt dobrev klára magyarország anyukája elvárja
nem olyan nehéz talán FIDESZTÁLIBELEMBETEGEEEEK?!
"A cigányoknak ment volna? Az mért baj?"
Ezt én sem értem, hiszen a vezérük is cigó.
hát figyelj, neked lenne problémád azzal, ha a munkáltatód ellenőrizni akarná, hogy mit csinálsz a fizetéseddel, amiért a saját részedet már teljesítetted?
jaja tudom a választ, magyarország anyukája dobrev klára néni mást mondót
donáth nusika vadul veri magát, hogy azt a pénzt még az ő nagypapikája lopta össze, csak sajnos közbejött a rendszerváltás
de ő igényt tart ám rá
azazenyééém! :,(
"hát figyelj, neked lenne problémád azzal, ha a munkáltatód ellenőrizni akarná, hogy mit csinálsz a fizetéseddel, amiért a saját részedet már teljesítetted?"
Egyetértek, mostantól töröljük el a közpénz fogalmát is, mert az államnak semmi köze hozzá, hogy az általa nyújtott támogatásokat igazából mire költik a vállalkozások. Kis és középvállalkozások növekedését segítő pályázati összegek? pff, legyen inkább "ingyen pénz mercédeszre, vagy amire csak akarod állami segély" a neve.
"Egyetértek, mostantól töröljük el a közpénz fogalmát is, mert az államnak semmi köze hozzá, hogy az általa nyújtott támogatásokat igazából mire költik a vállalkozások."
az államnak sincs semmi köze a vállalkozásnak megítélt pénzhez, onnantól, hogy a vállalkozás a ráeső részt már teljesítette
- egy cég igényel támogatást
- a cég végrehajtja a projektet
- az állam ellenőrzi, majd kifizeti (előfinanszírozza)
- aztán a magyar állam benyújtja a dokumentumokat az EU-hoz, és az EU kifizeti
na most az történik, hogy az EUnak nincs ugyan érdemi kifogása, hogy miért nem fizeti ki nekünk a törvényesen járó pénzeket, egyszerűen csak nem teszi meg
és erről a hazaáruló baloldal tehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!