Dobrev Klára külügyminiszter asszony jól fogja végezni a dolgokat?
Figyelt kérdés
2022. jan. 29. 11:33
1/9 anonim válasza:
Elad mindent a külföldieknek. Láttuk már egyszer
3/9 anonim válasza:
Igen. Ahelyett h a turk tanacs meg kambodzsa fele nyitna mint a kakadufeju szijjas gyerek, ő a nyugat fele fog nyitni.
4/9 anonim válasza:
Nem külögyminiszter lesz, hanem miniszterelnök. Csak idő kérése, mikor puccsolják meg MZP-t. Fletónak van ebben gyakorlata.
5/9 anonim válasza:
Igen, a megbízók nagyon meg lesznek vele elégedve. Mi kisemberek meg szívni fogunk rendesen.
6/9 anonim válasza:
Gondoltad volna Orbánról 1989-ben, hogy ilyen gané ember lesz?
8/9 anonim válasza:
"Gondoltad volna Orbánról 1989-ben, hogy ilyen gané ember lesz?"
Először 89ben láttam a bolsik arcán azt a semmivel össze nem téveszhető undorba csavarodó arckifejezést, amit 2010 óta napi szinten, amikor orbán azt merte mondani, hogy a komcsikat agyagba kell döngölni.
9/9 anonim válasza:
Nagyon szép asszony. Én szerelmes vagyok bele. Hova menjek szerenádot adni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!