Ez nagyon dedos ... akkor fogadjunk 5 millioba!? :))) Infantilizmusnak hivjak!!!
2022. jan. 29. 09:49
12/25 anonim válasza:
Én lényegében semmit nem tudok MZP-ről. Annyit tudok, hogy polgimester valahol, és most ő Orbán kihívója. De nem baj, jobb is ha nem tudok róla semmit, nem is érdekel igazából, így legalább nyugodt szívvel fogok rá szavazni, csak azért hogy a Fidesz takarodjon végre a bús p!*$ába.
2022. jan. 29. 09:54
13/25 anonim válasza:
Számomra újdonság volt(nem tudom honnan szedték elő), azt furának tartottam, hogy Karácsony visszalépett az érdekében.
Vannak olyan kijelentései amit sokkal jobban át kellett volna gondolnia, simán támadhatóvá teszik. Ha ő lesz az összefogás élen nem hiszem, hogy oda szavazok
2022. jan. 29. 09:55
14/25 anonim válasza:
Nem igazán érdekel, hogy milyen ember a magánéletben.
22-ben rászavazok mert a Fidesznek takarodnia kell aztán majd meglátjuk, hogy mennyire válik be. Orbánnál jelenleg jobb opció mindenképpen.
Aztán persze szurkolok Toroczkaiéknak, hogy kerüljenek be a parlamentbe, mert ha MZP-ék elbuknak akkor 26-ban az MHM-ben szeretném látni a kormányváltás esélyét. Tulajdonképpen visszakapnánk a FIDESZ-t, csak tisztességesebb formában.
2022. jan. 29. 10:20
15/25 anonim válasza:
Én évek óta szurkoltam neki,hogy eljusson idáig. Szimpatikus.
2022. jan. 29. 11:19
16/25 anonim válasza:
Egy öntelt, egoista nagyképű ember...
2022. jan. 29. 11:29
17/25 anonim válasza:
Nagyon tisztességes, becsületes ember. Velünk, Kossuth-körösökkel is mindig nagy tisztelettel beszél.
Nem mellesleg sokkal progresszívebb, modernebb, életképesebb elképzelései vannak, mint a többi pártnak.
2022. jan. 29. 11:31
18/25 anonim válasza:
Olyan vicces/szánalmas, hogy a válasz nem a hasznosság alapján, hanem szimpátia alapján derül lepontozásra. Akár pozitív, akár negatív képed van MZP-ről, ha ezt normálisan leírod, a választ hasznosnak kéne értékelni. Itt max. az derül ki, hogy melyik oldalról nyomnak többen gombot.
2022. jan. 29. 13:33
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2022. jan. 29. 14:39
20/25 anonim válasza:
A kommunikációja kúlturálatlan és primitív,emellett ostobaságokat beszél, nem hiába van sajtófönöke az utobbi pár hétben. Jobbára a pesti balos proli réteget tudja megszólítani akiket be lehet azzal etettni hogy a piaci árak olcsobbak és sokkal jobbak lennének nekünk.Ezenkivül egy kétszínű sutyerák alak, veri a mellét hogy Orbán nem vitázik vele de amikor Toroczkai invitálta vitára gyáván kussolt a megkeresésre. Amúgy meg csak egy debil nem látja hogy reálpolitikailag Feri ossza a lapokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!