Más is látja hasonlóképpen az idei választás előtti politikai hangulatot?

Szerintem 2019-es önkormányzati választások is közre játszottak és előtte szerintem nagyon átesett a másik oldalra a kormánypropaganda, hiszen erősen tolták, hogy itt nincsen semmi esélye az ellenzéknek. Ezt nem csak Budapesten, de vidéken is.
Nálunk Egerben 20%-os fölényről írtak a Fidesz jelölt javára, ehhez képest a Közgyűlésben 10 összefogás, 6 Fidesz, 1 Mi hazánk, 1 Városvédő lett.
Ezzel pont az saját elemzőiket mondhatni járatják le, erre jött a Előválasztás, ahol megint csak azt mondták, hogy Gyurcsány show úgy is Karácsony lesz, aztán mégsem úgy lett.
A rezsicsökkentés most azért jobb példa, mert ott van az ellenpélda, hogy látod, bezzeg Nyugaton most mi van. Az a baj ezzel, hogy az emberek viszont megszokták, 6 éve nem fizetek többet, de attól annyival jobban sem élek. Érdekes, hogy a benzinár maximalizálást egyáltalán nem hangsúlyozzák, pedig most már 5 éves csúcson van a Brent index értéke.
"Történik ez úgy, hogy már évek óta mindenki érzi a saját háztartásában, hogy sokkal könnyebb kifizetni a számlákat mint a csökkentés előtt"
Szerintem ellentétes hatást ér el, hiszen az olyan fix, mint egy törlesztőrészlet vagy telefon, internet előfizetés.

"Mi lehet vajon ennek az oka?"
Voltál boltban mostanság? Figyeled az inflációt?
Komoly kiigazítást kell majd csinálni a választások után, akárki is kerül kormányra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!