Honnan lehet felismerni egy fideszest? Mik az ismertető jegyei?
#30 Értem. Szóval ha én azt írnám le, hogy a ballibesek, az ellenzéki összefogás szavazói, támogatói mind sötét ótvar bunkók, akkor te ezen nem sértődhetnél meg, nem nevezhetnéd sértésnek, csak ha ilyennek tartanád magadat.
Jó tudni.
24 vagyok (mert azóta nem írtam amúgy)
A "szíd" valóban nem a legjobb szó, inkább az "ócsároL" lenne alkalmasabb.
És nem tudom... én nem vagyok fideszes, de végtelenül udnorítónak tartom, ha emberek ilyen szinten mocskolják egymást. Még akkor is, ha olyat mocskolnak, akivel én magam sem értek egyet.
És 33, igen, "mindenki azt gondol amit akar". Ez a véleményszabadság lényege, a klasszikus liberalizmus alapja.
Ugynaakkor az egyén szabadsága addig tart amíg az nem sérti másik egyént. Ez is a liberalizmushoz tartozik.
Márpedig az, ha valakit a véleménye miatt ócsárolnak, sértegetnek, az nem tartozik a véleményszabadsághoz, hiszen így a másik véleményét (azt, hogy ő a Fideszt találja megfelelőnek) nem tartják tiszteletben.
És a sértés akkor is ésrtés marad, ha nem téged ért.
Lényegében aki ilyen szinten képes ócsárolni a másikat pusztán a felfogása miatt, az semmiben sem jobb annál amiket itt összehordtatok oldalakon át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!