Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan lehet felismerni egy...

Honnan lehet felismerni egy fideszest? Mik az ismertető jegyei?

Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 00:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
75%

"Más pénzét én is könnyen tudnám szórni nagy jóságosan"

Ez lenne a k.szott dolga a minisztereknek. Hogy azt a rengeteg pénzt amit (többek között) az állampolgárok befizetnek, valahogy ne lopják el, hanem osszák újra nagyjából vállalható célokra. EZT sem sikerül megugrani sokszor, mindenki úgy tekint rájuk, mintha az állam valami könyörületes jótevő lenne. F.szt. Ez lenne a DOLGA, ezért tartjuk őket.

2022. jan. 27. 07:37
 22/34 hollófernyiges ***** válasza:
65%
2022. jan. 27. 08:14
 23/34 anonim ***** válasza:
22%

Hogy milyen egy fideszes, kérdező?

Olyan, aki a kérdésed és a rá született ostobábbnál ostobább ellenzéki válaszok után annyit mond: most már értem miért ekkora nagy a sötétség az ellenzéki összefogás politikusainál. ha ilyenek a szavazói csak ilyenek lehetnek a politikusaik.

2022. jan. 27. 09:07
 24/34 anonim ***** válasza:
61%

Fúú gyerekek, és még csodálkoztok, hogy sehova sem haladunk.

Egy dolog nem egyetérteni valakivel. Teljesen természetes és elfogadható.

De egy másik dolog pökhendinek, lenézőnek lenni, ledegradálni a másikat az álláspontja, felfogása miatt.

Semmiben sem vagytok jobbak azoknál, akiket szídtok... :(

2022. jan. 27. 09:07
 25/34 anonim ***** válasza:
32%
24# Nem szidunk senkit. Senkit nem küldtünk el az anyjába. Én egy jellemrajzot készítetem a szektás hívőkről.
2022. jan. 27. 10:06
 26/34 anonim ***** válasza:
28%

#25 Aha, értem, szóval nem szidtatok senkit, de leírod azonnal, hogy szektás hívők.

Ezek szerint neked a "Ez egy fórum, ahol az emberek szabadon véleményt nyilváníthatnak ilyen dolgokról. ", "általában buta", "begyöpösödött gondolkodású,tekintélyelvű,homofób,xenofób,nacionalista", "IQ-juk egy aranyhörcsögével, az EQ-juk meg Voldemortéval vetekszik." az nem számít szidásnak, értem.

Akkor mi számít annak szerinted?

2022. jan. 27. 10:14
 27/34 anonim ***** válasza:
75%

26# Azok nem én voltam!

A "szektás" szó nem szitokszó, hanem egy gondolkodási séma.

Nézz utána, mit jelent, hadd ne írjam le.

2022. jan. 27. 10:18
 28/34 anonim ***** válasza:
26%

#27 TE használtad a többesszámot!

"Nem szidunk senkit. Senkit nem küldtünk el az anyjába. "

vagyis TE vetted magadra az itt megszólalók véleményét és jelentetted ki hogy TI nem szidtok senkit.

De, megtettétek.

2022. jan. 27. 10:30
 29/34 anonim ***** válasza:
75%
28# jó, akkor elküldtük
2022. jan. 27. 10:30
 30/34 anonim ***** válasza:
69%

"általában buta", "begyöpösödött gondolkodású,tekintélyelvű,homofób,xenofób,nacionalista", "IQ-juk egy aranyhörcsögével, az EQ-juk meg Voldemortéval vetekszik."

És? Ezek a jelzők téged illetnek? Úgy érzed, fején találták a szöget? Ha meg nem, miért veszed magadra? Hmm?

2022. jan. 27. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!