Most, hogy ilyen csutkára eladósította Orbán az országot, honnan fogunk további hiteleket kapni, ha valóban gazdasági válság lesz?
A 2020-ban kialakult néhány hónapos átmeneti visszaesést sem kezelték sehogy. Éhen is dögölhetett volna felőlük 700 ezer ember akik önhibájukon kívül veszítették el egyik napról a másikra az állásukat egy nem várt dolog miatt. Pedig akkor még óriási hitelkerettel rendelkeztünk.
De most, hogy az egekben van az adósság, honnan veszünk fel újabb hitelt, ha mondjuk összeomlik az ingatlanlufi (mint 2008-ban) és hirtelen mondjuk az építőipar és láncreakció szerűen még sok-sok iparág válságba kerül? Akkor mi lesz? Honnan lesz vésztartalékunk, ha már a hitelkeretet is kimaxolták úgy hogy nem is segítettek senkinek semmit?
Mikor leállt a gazdaság a covid miatt akkor a fidesz sem költött arra, hogy segítse az embereket.
Most persze amikor már megy a gazdaság most öntik a pénzt csak nem szociális alapon. Ugyanugy kap az adófizetők pénzéből a milliomos is meg a szegény is. Ez persze tovább növeli az inflációt amit megint csak azok szivnak meg akik a covid miatt elvesztették az állásukat. Mindezt csak azért hogy választást nyerjen a fidesz.
Látod, egyről beszélünk, nem ő adósította el csak folytatta.
"ezek szerint a rendőrattakkos magyarország demokrácia volt?"
Igen.
Masszívan tartja magát az fideszes hazugság, hogy a rendórök az akkori kormány utasítására tették, amit tettek. Ez addig igaz is volt, amíg egy rendőrt meg nem sebesített a csürhe úgy, hogy azonnal műteni kelljen. Akkor gőzölt be sok rendőr és vált állattá.
"pontosan mi volt a szerepe az ellenzéknek a kormányzásban a 2002-2010 ciklusban?"
Mindent elgáncsoltak, amit a kormány tenni akart.
"Ez addig igaz is volt, amíg egy rendőrt meg nem sebesített a csürhe úgy, hogy azonnal műteni kelljen. Akkor gőzölt be sok rendőr és vált állattá."
ott voltak a rohamosztagosok két utcával odébb és mégis a vidékről felhívott zöldfülűeket küldték oda a székházhoz
vajon ki és miért?
szerintem akkor inkább gyurcsányné fejét kellett volna felismerhetetlenre verni a viperával ami valahogy náluk volt, mert erről egyedül a bolgár cigányasszonyod tehet
"szerintem akkor inkább gyurcsányné fejét kellett volna felismerhetetlenre verni a viperával ami valahogy náluk volt, mert erről egyedül a bolgár cigányasszonyod tehet"
Látom nagykanállal etted meg Kálomista "dokumentum" filmjét...
Bocs, azért ne legyünk eltévedve! A rendőrségnek az a feladata, hogy megakadályozzon bűncselekményeket, rendzavarásokat, hadd ne soroljam. A kődobáló, gyújtogató csürhével szemben a fellépés tök jogos volt. És ahogy mondtam, a zsaruk közül sokan azután váltak állattá, hogy egy ilyen kődobáló szarzsák fejbedobta. Én nem védem ezeket a rendőröket, de ott, olyan helyzetben lehet, hogy én is ilyenné váltam volna és légy erős: te is.
Ennek felfogásához azonban a fideszes dogmákon kicsit túl kellene lépni.
Nem kifejezetten alkalmas ez a felület arra, hogy kétórás esszéket írjunk, de a rendőri vezetók sem azért viselkedtek így, mert a rettegett Gyurcsány így akarta. Aki ezt egy percig is komolyan vette, az egy konteóhívő barom. Lehet utálni Gyurcsányt, nekem sem a kedvencem, de legyünk már észnél!
Kis betekintést ad a történet pszichológiájába.
Igaz, kevésbé indokolt miatta Gyurcsányozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!