Alig várom már, hogy behúzhassam a narancsos X-et! Ti is várjátok április 3-át?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 21:37
2/25 anonim válasza:
Készült Agyarország Kormánya megbízásából
3/25 anonim válasza:
Csak el ne felejts narancssárga tintájú tollat használni.
4/25 anonim válasza:
Teljes mértékben Viktorta mellett állok ki, kitettem a képét a sezlon tetejére, este elmondok éretteje egy imát, vasárnaponként érte kérek bűnbocsánatot az Úrtól, minden nap erősen rája gondolok, hogy ő egyedül mit meg nem tesz ezen országért. Annyira szeretem, hogy ezen sorok írása közben elsírtam magam...
6/25 anonim válasza:
Én is nagyon várom már a narancsos buktát, KEDVENCEM!
7/25 anonim válasza:
Én egy krumplis tésztából készült palacsintát szeretnék, narancs lekvárral megtöltve. Szép finoman feltekerve. Előre, nem hátra. Hogy belül legyen a lekvár.
8/25 anonim válasza:
Fú, egyeseknek mennyire nincs élete...:D
9/25 anonim válasza:
8# Neked van?
(1% remény, hogy kivétel leszel a reakcióddal és nem a szabály)
10/25 anonim válasza:
9, nem állítom, hogy életem filmje a legizgalmasabb kaland-romantikus-erotikus-scifi lenne, deee azért szerencsére attól még elég messze állok, hogy virtuálisan mindneki tudtára adjam a remélt kárörömömet:D Ennél még a bélyeggyűjtés is építőbb jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!