Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fogsz szavazni 2022-ben a...

Fogsz szavazni 2022-ben a választáson? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 20:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
11%
Első szavazásom lesz igen fogok a Fideszre
2022. jan. 26. 22:13
 12/37 bbenjoe ***** válasza:
86%

Fogok szavazni. Mi több, szavazatszámláló leszek megint.

1. Szerintem állampolgári kötelesség.

2. Ha nem szavaznék, akkor nem is nyavalyoghatnék jogosan.

- A számlálást meg azért csinálom mert nemes feladatnak találom, és személyesen felügyelve a dolgot megnyugtat, hogy tisztességesen mennek a dolgok.

- Továbbá, szeretem nézni az embereket. Van aki unott, van aki nyugodt, van aki derűs, van aki mérges... és igen, van aki bunkó, vagy csak szimplán hülye.

2022. jan. 26. 22:18
 13/37 anonim ***** válasza:
6%
Igen, minden népszavazáson én választáson részt szoktam venni. Nagyon sokan küzdöttek azért, hogy demokrácia legyen, kötelességemnek érzem. Másrészt így megvan a választás illúziója (nem azért tekintek rá illúzióként, mert el lenne csalva, csak hát másik 3 M érvényes szavazat mellett eltörpül).
2022. jan. 27. 11:04
 14/37 anonim ***** válasza:
87%

Csak szólnék a fideszeseknek, hogy miattuk lesz majd megszorítás.

Ami következik:

5100 mrd visszaszedése. Ennyi a hiány most az osztogatások miatt.

Elszabadulo infláció.

700 ftos benzinár

Kamatstop megszűntetése. Emelkedő törlesztőrészletek.

Gazdagok éd multik további adócsökkentése.

Nemes-jobbágy rendszer felépítése.

Maradék állami vagyon és magyar földek átjátszása magánkézbe. Gyorsforgalmi úthálózat privatizációja.

Eus pénzek befagyasztása.

2022. jan. 27. 11:06
 15/37 anonim ***** válasza:
90%
Ja és még ebben az évben tervezik kivezetni a csoknak bizonyos elemeit. Falusi csok és a lakásfelújítási támogatás megszűnik.
2022. jan. 27. 11:09
 16/37 anonim ***** válasza:
86%

14# Nem baj, de legalább nicsenek migránsok.

Üdv, Józsi 75

Fidesznyik

2022. jan. 27. 11:10
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Az ellenzékben legalább van ötlete a lakahatási problémákra. Van bérlakás program és lakásfelújítási program.

Lakások szigetelésére lenne is pénz mert az eu támogatja. Persze csak akkor ha az ellenzék nyer mert a fidesz nem kap pénzt az eutol már.

Bérlakás program pedig azért lenne jó mert nagyobb lenne a kinálat ami növelné a versenyt ami pedig csökkentené az albérlet árakat.

2022. jan. 27. 11:12
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

A többkulcsos adó az átlagkeresőket segítené. Kb 30 ezerrel emelkedne az átlagbérig minden dolgozó fizetése a többkulcsos adóval.

Multik viszont többet adóznának.

A fidesz adóparadicsomot csinált a multiknak. Kevesebb mint fele annyi adót fizetnek a multik mint gyurcsány idején.

2022. jan. 27. 11:14
 19/37 anonim ***** válasza:
15%
Nem megyek el szavazni…. Megérdemli ez a mocskos ország amit kap. Kinek lesz az érdeke az, hogy több kulcsos adórendszer legyen? Kinek érdeke az, hogy magán nyugdíjpénztár újra legyen és az ember dönthessen arról mit szeretne (állami nyugdíjpénztárba soha nem lesz nyugdíjam, senki nem fogja nekem kitermelni)? Kinek lesz az érdeke hogy az ingatlan árakat a kis ember megtudja fizetni, ne pedig egy élete célja az legyen, hogy ne a gyerekem fizesse vissza az én hitelemet? Esetlegesen a korrupció felszámolása és a felelősök elszámoltatása kinek az érdeke? Vagy a gyilkos, pedofil, nemi erőszaktevő, miért van (jobb esetben) 10-15-20 évig börtönbe? Miért nem akasztják fel egyből, miért az én adómon él? Na amiket leírtam kinek áll érdekében? Ja hogy senkinek?! Akkor mi a francért menjek el szavazni? 😅
2022. jan. 28. 12:29
 20/37 anonim ***** válasza:
84%

Igazad van.

Többkulcsos adóval pont az átlagkereső járna jól. De tényleg ha ennyire hülyék a magyarok akkor rohadjank el.

2022. jan. 28. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!