Fogsz szavazni 2022-ben a választáson? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 20:00
A kérdező szavazást indított:
Igen, fogok szavazni.
Nem, nem fogok szavazni.
71 szavazat
1/37 anonim válasza:
Ezer százalék, hogy megyek. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
2/37 anonim válasza:
#1 Az ugye megvan, hogy csak magyarok szavazhatnak, más nem?
3/37 anonim válasza:
Hatalmas libsi csicskítás lesz. 🧡
4/37 A kérdező kommentje:
#1 Te vagy az Viktor?
2022. jan. 26. 20:05
5/37 anonim válasza:
Megyek, mert abban reménykedem, hogy sikerül leváltani Orbán-kormányát.
6/37 anonim válasza:
#2: Köszönjük a tájékoztatást! Valóban csak a magyarok szavazhatnak (határon innen és túl), ellentétben az önkormányzati választásokkal, ahogy 90 ezer(!) budapesten élő külföldi szavazhatott és ennek lett a következménye, hogy ma ez a fogyatékos kamugép a főpolgármester. Ilyen veszély április 3-án nem fenyeget. :)
7/37 anonim válasza:
Persze, hogy megyek. Szeretném kivenni a részem az 5. Orbán-kormány létrehozásában! ☺️
8/37 anonim válasza:
az én választókerületemben 65-70%os fideszes többség lesz, úgyhogy ha nyer a háttérzaj akkor legalább tiszta lelkiismerettel hagyhatom el arra a rövidke 4 évre a hazámat
9/37 anonim válasza:
Megyek. Magyar állampolgárként kötelességemnek érzem, hogy elmenjek szavazni. Így, ha esetleg mégis vesztene az, akire szavazok (erre kicsi az esély), akkor is tudom, hogy én megtettem, amit megtehettem.
10/37 anonim válasza:
Én csak a gyakorin szoktam szavazni, itt legalább nincs tétje ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!