Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékváltó hangulat van?

Ellenzékváltó hangulat van?

Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Az ellenzéket viszont a Fidesszel ellentétben nem lehet leváltani, mert Gyurcsányék nem engedik
2022. jan. 26. 14:31
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Hát, nem ártana valami normálisabb, igen, mert ez a jelenlegi annyira fárasztó...
2022. jan. 26. 14:32
 3/11 anonim ***** válasza:
36%

1

Gyurcsány és Orbán nem engedik!

2022. jan. 26. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Váltóellenzék hangulat van!
2022. jan. 26. 14:34
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem 2022-ben a fidesz le lesz váltva, 2026-ra meg akkorát csalódunk Márkiban és szedett-vedett csapatában, hogy akkor jön majd az ilyen mi hazánk meg hasonlók
2022. jan. 26. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igény lenne rá, de a kínálat nagyon szűkös.
2022. jan. 26. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
El kelne már végre egy normális ellenzék!
2022. jan. 26. 14:44
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

Azt hiszem Puzsér mondta, hogy előszőr ellenzéket kell váltani és utána lehetne a fideszt. Ezzel teljes mértékben egyetértek. Amíg ilyen bohócok vannak az ellenzékben, addig esélytelen a kormányváltás is. Az összes eltakarodhatna már, csakhogy maguktól nem fognak, mert 4 évig fix helyük van, kapják a milliókat, aztán néha megy a szájkarate és kész, megélhetési politikusok.

Annak idején a Jobbik jó úton indult el szerintem, új erő voltak, hatalmas támogatottsággal, de elcseszték. Pedig ők lettek volna a legjobb választás, végre Orbán meg Gyurcsány is eltakarodott volna a jó édes....

2022. jan. 26. 14:45
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
Én is örülnék, ha ehelyett egy normálisabb ellenzék lenne, de sebaj, legalább így mi fogunk nyerni.
2022. jan. 26. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:

#8 hagyjuk inkább, mert a(z akkori) Jobbik megjelenése soha nem látott mértékű szakadékot eredményezett magyar ember és magyar ember közt, amely sebek ma sem gyógyultak be. Gazdaság politikailag nem tudom mit tudtak volna tenni, lehet csináltak volna jót, de az egész sz@rt se ér, ha gyűlölet van egymás iránt.

Oh wait... lehet mégis az akkori Jobbik van most hatalmon? 🤔

2022. jan. 27. 06:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!