Ki fényesíti már a bakancsát, pakolja a túlélő csomagot a hátizsákba,rádió kinél megy éjjel nappal még alvás közben is, hátha elhangzik a FIGYELEM ez nem próba,hanem éles riasztás?
Figyelt kérdés
Már tele minden minden média az orosz készültséggel.
Esetleg emigrálni kell, mint 56-ban?
2022. jan. 26. 14:03
1/9 anonim válasza:
Én én én, Putyin elvtársam bármely pillanatban harcba szólíthat a kipcsakok ellen!4
2/9 anonim válasza:
Hát sajnos ez van,egyáltalán nem nagy öröm.
3/9 anonim válasza:
Szomorú hogy a 21.században is ez van.
4/9 anonim válasza:
Atomháború ellen nem lehet védekezni. Az óvóhely sem ér semmit
6/9 anonim válasza:
Miért, Putyin Magyarországra akar jönni?
7/9 anonim válasza:
Mekkora pszichopata ez a Biden, el sem hiszem. Talán visszavonulnának az oroszok, amennyiben ő is hátralépne. Ezzel szemben csak jobban nyomul, hogy provokálja Putint, aki köztudottan nem kompromisszumképes.
Egyébként nem lesz semmi, erődemonstráció, fenyegetés, zsarolás az egész. Ha igen, akkor Magyarországot nem valószínű, hogy közvetlenul érinteni fogja, esetleg gazdasági szempontból érezzük meg a hatását.
8/9 anonim válasza:
Mondjuk az is érdekes, hogy az USA közvetlen Oroszország szomszédságában követelőzik. Ezt még a hidegháborúban sem merték eljátszani
9/9 árokpart válasza:
Nem emigrálni kell, hanem abban az esetben mindenkinek kimenni a Kossuth térre és egységesen kinyílvánítani Magyarország függetlenségét, semlegességét. Ha netán baj lenne, csakis úgy nem keverednénk bele, ha független ország vagyunk, mert a függetlenséget az ENSZ és a nemzetközi jog is védi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!