Kecskeméten van bármilyen légvédelmi sziréna (pl. MoLaRi), amit veszély esetén használnának riasztásra, információközlésre?
Figyelt kérdés
Ha van, szokták tesztelni? Én még nem hallottam de hátha. Ha igen mikor?2020. nov. 13. 00:16
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Szerintem tuti van. Nyilván valahol a reptér környékén, az aktív, én sokat kijartam oda mikor még a míg 29ek gyakorlatoztak. Puma század rules
3/9 anonim válasza:
[link] Életemben nem hallottam mondjuk.
4/9 anonim válasza:
A molarit vegyi üzemek környékére telepítik Budapesten jó pár ilyen van .és ott minden hónap elsőlsö hétföjén van sziréna próba .
5/9 anonim válasza:
1 válaszoló pont Kecskeméten nincs legalábbis a katasztrófavédelem honlapján amit be linkeltél nincs felsórolva .
6/9 anonim válasza:
12 db szirénáról tudok főleg, a városközpont környékén.
7/9 anonim válasza:
Van, de nincs az egész városra kiterjedően, mert minek. Már nem a szőnyegbombázás a "divat" a XXI. században. Ettől céltévesztés előfordulhat, de ennyi erővel minden nagyvárosba telepíthetnének légószirénát mert minden városban van valamilyen fontos objektum (híd, erőmű, ipari létesítmény stb.).
8/9 anonim válasza:
De müködnek is ? Gondolom nem mert ha müködnének akkor csak süket nem hallja mert olyan hangos.
9/9 anonim válasza:
Sopronban van. Néha kipróbálják.
Akkor egy olyan militáns városban mint Kecskemét, hogy ne lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!