Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Ellenzéki Összefogás miért...

Az Ellenzéki Összefogás miért támogatja ennyire az LMBTQ-kat?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 13:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk mert a gyűlölködésből semmi jó még sose sült ki...
2022. jan. 26. 13:50
 2/26 anonim ***** válasza:
32%
Politikai haszonszerzés reményében.
2022. jan. 26. 13:51
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
A kormány adja a lovat alájuk a gyűlöletkampánnyal. Amúgy nem lenne annyira fontos téma, az emberek többségét nem érdekli annál tovább.
2022. jan. 26. 13:51
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
Támogatás alatt azt érted hogy nem folytat ellenük módszeres gyűlöletkampányt mint a fidesz?
2022. jan. 26. 13:53
 5/26 A kérdező kommentje:
#4: azt értem, hogy azonos neműek közötti házasságot lehetővé tennének például.
2022. jan. 26. 13:54
 6/26 anonim ***** válasza:
74%
Tehát az zavar hogy egy elemi jogot megadnának nekik?
2022. jan. 26. 13:55
 7/26 anonim ***** válasza:
77%
Mert liberálisok
2022. jan. 26. 13:57
 8/26 anonim ***** válasza:
90%
És azzal ellentétben, amit a begyöpösödött fidesz csürhe sugall, a liberálisnak lenni nem egy rossz dolog.
2022. jan. 26. 13:59
 9/26 anonim ***** válasza:
79%

"azt értem, hogy azonos neműek közötti házasságot lehetővé tennének például."

De szörnyű hogy valami olyan dolgot bevezetnének ami a civilizált nyugati társadalmaknál alap. Csak az ilyen vadkeleti csőcselékeknél nem. Mint Magyarország is.

2022. jan. 26. 14:01
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

De mi ez a támogatja???

Nem beszél rá senkit arra, hogy figyu már, lehet a nőket szereted, de kis kuki, nem kuki vedd már be. Meg nem fognak senkit átoperáltatni hobbiból.

Homofób vagyok én is elég erősen. De mi az ami miatt tényleg felszólalt az ellenzék?? Esetleg az örökbefogadás terén volt nagy felháborodás. Ezt megértem. Inkább legyen egy olyan embernél a gyerek, bármennyire is betegnek tartom az ilyet, mint hogy a gyerek család és szeretet nélkül éljen és nőjön fel. Volt ilyen ismerősöm, aki tényleg senkire nem számíthatott csak a haverokra. 18 évesen ki lett paterolva a lakásotthonból. Volt mikor éjfél fele kaptam a hívást, hogy nem-e aludhat nálam, mert mára nem tudta senki fogadni. Élet ez?? Mellette akár 8 gyerekkel egy házban akik esetleg bántják is. Volt egy másik gyerek akit napi szinten vertek. Több lány aki az osztálytársaktól kértek higéniai termékeket, mert neki nem vették meg. Tényleg sorolhatnám még, de aki érti ennyiből is érti.

Inkább kerüljön egy olyan "családba", ahol szeretik, gondoskodnak róla és mindíg van kire számítani, hogy nem kell azért ott hagyni a sulit, mert 18 éves korában kidobják, hanem esetleg fizetik az egyetemet is, vagy van családi vállalkozás.

Aki ezt tényleg nem látja és nem érti meg, az ne tartsa magát családpártinak, aki a gyerekek érdekeit nézi. Itt 1 hatalmas gond van esetleg, amit tényleg én se néznék jó szemmel, de félre tudom rakni az undort és az utálatot, hogy egy gyereknek ne legyen rossz hosszabb távon, hogy egy életen át legyen valakije, legyen akire számíthat, legyenek szép emlékei és tudjon a társadalom hasznos tagjává válni.

2022. jan. 26. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!