Mit vársz el egy felelős kormánytól? Ne akarjon népszerűtlen lenni választások előtt, vagy tartsa kordában a járványt népszerűtlen szigorításokkal?
Mai adat: 26ezer tesztből 20ezer pozitív. Egészségügyben pedig rekord várólisták nem sürgős beavatkozásokra, mivel a személyzet covidosokat ápol.
Miután megvédtük a magyarokat a magas rezsi ellen, megállítottuk Brüsselt és Sorost, mi van a járvánnyal?
Azt az érvet nem fogadom el, hogy elég az oltás, ugyanis az oltás közösségi szinten véd csak igazán, ezért ez nem egyéni ügy. 61%-os átoltottság ehhez kevés.
9# szerintem nem.
Te azt összekötötted ugyanis a " nem akarnak népszerűtlenek lenni" kategóriával.
Tehát joggal feltételezhető, hogy szerintedva a fidesz csak azért nem szigorít, pedig kellene ( szerintük is), mert inkább népszerűek maradnának.
Tüdod, ez nem népszerűség kérdése, hanem komoly szakmai kérdés, amit nagyon helyesen nem pl Orbán Viktor egymaga dönt el, hanem a döntést mindig a szakmai érvek és az aktuális helyzet függvényében hozzák.
Az más kérdés, hogy ki jelenti be!
A ti véleményeteket kérdeztem, így felpontozom a válaszodat annak ellenére, hogy nem értek vele egyet. Szerintem a népszerűség nagyon fontos faktor a döntéshozatalukban.
#14 vagyok, véletlen túl gyorsan el lett küldve.
Egyáltalán nem csak népszerűség miatt van így. Hanem mert nem is kell más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!