Újabb baloldali ingatlan mutyi,ezek tényleg ott folytatják ahol abbahagyták?
Figyelt kérdés
Emellett BP pusztul,a pár kilométernyi bicikliutón kívül eddig nem volt befejezett, érdemi eredmény.Ellenben a szemét és a közbiztonság helyzete rosszabbodott.
#baloldal #Ingatlan mutyi
2022. jan. 26. 08:21
21/30 szántóvető válasza:
19-tehát elismered hogy korrupt a rendszer már 15+4 éve,és számodra felfoghatatlan hogy miért is szándékozunk leváltani.
biztos csak butáskodunk mint az 5 évesek.
22/30 A kérdező kommentje:
Igen én is leváltanám de nem a másik tolvaj bagázsra,abból nekem nem lesz örömöm és igazából neked sem.
2022. jan. 26. 09:24
23/30 anonim válasza:
Elképesztő milyen ellentmondásokba fut beke a kérdező. Képmutatás és arrogancia felsőfokon.
24/30 A kérdező kommentje:
23 Mi az ellentmondás számodra?
2022. jan. 26. 09:44
25/30 anonim válasza:
ezt is ti kreáltátok mint a városháza ügyet, de azért erőlködjél kérdező
26/30 A kérdező kommentje:
25/ bégetés helyett nyisd meg a linket és tekintsd meg az eladási szerződés kivonatát.
2022. jan. 26. 09:53
27/30 szántóvető válasza:
26-volt már,választ is kaptál.
28/30 tobas válasza:
Miről szól a link, mert úgy tűnik egyes oldalakon fáj az értelmes kritika így le vagyok titlva.
29/30 anonim válasza:
#26 fidesz fake news média még mindig nem forrás főleg akkor nem, ha nem látható benne a bizonyíthatóan eredeti forrás.
Márpedig a fidesz fake news média által készített kivonat nem eredeti.
30/30 anonim válasza:
De érdekes ez a cikk. Az állampárt sorra adja el botrányosan alacsony áron az ingatlanokat, sorra privatizál de amikor a kivételesen ellenzéki vezetésű fővárosi vezetés tenné meg ezeket egyből rinyálnak. Élmény figyelni a kormány vergődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!