Kunhalmi csak szokásosan hisztizett?
Figyelt kérdés
Covid miatt kórházba került, de felfigyeltek egy képre hogy 100 százalékos szaturációja van, meg minden értéke tökéletes (állítólag 100 százalékos szat nem is nagyon létezik)2022. jan. 25. 22:52
1/8 anonim válasza:
Akkor most már újult erővel dolgozhat tovább a Fidesz győzelmén.
2/8 anonim válasza:
Ovulál és felhasználja bukott színészi képességeit, hogy lefejelje a bejárati ajtót. Nem gonosz fideszességből mondtam. Ettől függetlenül erre a libára azaz összefogásra vagy inkább Gattyánra szavazok.
3/8 anonim válasza:
"állítólag 100 százalékos szat nem is nagyon létezik"
Ha oxigént kapsz akkor van ilyen
4/8 everlight válasza:
Ennyit ért 3 oltás.Ugyan úgy fetreng .
5/8 anonim válasza:
Szerinted? Azok után hogy nekirohant a csukott ajtónak és borult egyet a hülyéje?
6/8 anonim válasza:
Sok ember volt, van korházban coviddal és sokkal rosszabbul jöttek ki belőle. Nem kellene ebből is kampányfogást csinálni. Meg MZP hol bal, hol meg jobb törött kezéből
7/8 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy csak remélni tudom, hogy ott mivel vannak már eleve csukott ajtók, sőt ott vannak csak igazán, Ágika nem rohangászik neki mindegyiknek folyamatosan és direkt, mert a végén még belesérül szegénykém, vagy áthelyezik az idegosztályra 🤣🤣
8/8 anonim válasza:
2-es vagyok, na végre 7 es egyetértünk. Kb most is egymillió magyar hordozó, százezrek betegek, de ha kritika van, hogy esetleg minimálisan visszaélhet az empátiánkkal, mint mindig...az ajtós kalandnál még mindig cseng a fülemben a másik lmp-s nő hangja...."Ági jól vagy?"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!