Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ellenzék megint súlyos...

Ha az ellenzék megint súlyos vereséget szenved a választásokon, akkor kire fogják fogni a vereséget? Ugye most is látszik, hogy az ellenzék egymással marakodik, a Fidesz pedig egyben van. Idén ki lesz a hibás?

Figyelt kérdés

2022. jan. 25. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
Örülök a kérdező véleményének, Ennyire hülye, a valóságot látni nem akaró embert könnyű legyőzni. Nehezebb lenne, ha objektíven elemeznék a valóságot. Szerencsére erre semmi esély.
2022. jan. 26. 00:19
 12/16 anonim ***** válasza:
37%

Én nem látom az ellenzék egymás közti marakodását, te nagyon benne lehetsz a politikában, ha látsz ilyet. Belső viták vannak biztosan, és kellenek is, hogy ne egy második fidesznyik uralmat kapjunk a nyakunkba.

Nem tartom jó magatartásnak, hogy hibást keressünk a vereség esetén, mint ahogy az életben sem vagyok ennek híve, sokkal inkább az azonnali megoldások híve vagyok (hidd el, sokkal gyorsabban visz előre).

De ez én vagyok.

2022. jan. 26. 04:49
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Jah, a Fidesz azert osztogat ennyit választás előtt mert ennyire lefutott a meccs mi? Vagy inkább mást mutatnak a számok mint ami szeretnének?
2022. jan. 26. 05:54
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

Nem lefutott meccs, de gondolom kiszámolták elég pontosan, hogy kinek és mennyit kell osztani ahhoz hogy rájuk szavazzanak.

A fiatalok most milliókat kapnak, a nyugdíjasok meg párezer Ft-ot megtakarítanak. Be van biztosítva a szavazóbázis.

2022. jan. 26. 23:33
 15/16 anonim ***** válasza:
25%

Egyébként az ellenzék eddig egyetlen dolgot még meg se tudott igérni amivel lekenyerezett volna engem.

Az elszámoltatás kicsit se érdekel, egyrészt sose volt elszámoltatás még, másrészt a politikai elit nem a "jó és rossz küzdelme" mint valami mesében, hogy vannak a jó tündék meg a gonosz orkok. Ez inkább egy mindent átszövő mafia hálózat ahol mindenki simlis.

Ha ebben bárki is kételkedik annak ott van példának Zugló, jelenleg ezt az egy csontvázat merték kiszedni a szekrényből. Fidesz, MSZP, Karácsonyék, ott gyakorlatilag mindenki benne volt a korrupcióban nyakig. És igazi mafia sztorik derültek ki (pl KariGerit megfenyegették h elteszik láb alól és elássák) vagy pl. vannak ott több éve eltűnt képviselők is.

És ez egyetlen kerület, ahova véletlen valahogy odakeveredett Hadházy, aki ezeket kiderítette/le merte írni/valamiért nem tette el őt is láb alól a mafia.

2022. jan. 26. 23:39
 16/16 anonim ***** válasza:
60%

Ez a kérdés sem jó másra, csak egy hót felesleges élcelődésre.

Mint az óvodában...

2022. jan. 27. 12:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!