Orban Viktor random emberekhez megy oda es segit nekik. Mit gondolsz errol?
Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok mi az Fidesz ellenesek eszemben ilyenkor. Mi jar az eszunkben? Mert ilyenkor is csak a rosszat latjak minden.2022. jan. 25. 18:37
21/31 anonim válasza:
Majd áprilisban lecsillapodnak.🙈💋
23/31 anonim válasza:
Ha úgy segít, mint a "Senkit sem hagyunk az út szélén" idején, akkor inkább maradjon otthon.
24/31 anonim válasza:
Aki Orbánnak egy szavát is elhiszi, az Hófehérkét is elhiszi!
25/31 anonim válasza:
Nem tudom,hogy ezt a kérdés gép írta-e,de ha egy hús-vér embernek nevezett egyed,akkor az értelmi szintje egy 3 éves gyerekével vetekszik...
Visszaolvastad egyáltalán,hogy mit akartál kiírni??Hova jártál iskolába??A magyar tanárod a falat kaparja..
Na az ilyen értelmi képességűek szavaznak a fideszre...
Ezzel is csak többen vagyunk..
26/31 anonim válasza:
Előre meg van szervezve minden, helyszínt biztosítják, felmérik, hgoy kihez is mennek pontosan stb stb.
27/31 anonim válasza:
Megvéd minket az illegális bevándorlóktól és Sorostól, nagyra becsülöm ezért őt.
28/31 anonim válasza:
Mondjuk a nemzetközi körözés alatt álló terroristáktól nem védett meg, de annyi baj legyen, ugye 27-es? :D
29/31 anonim válasza:
Én annyira örülök neki, csak maradna egyszer már ott valahol...
30/31 a fidesz komcsi párt válasza:
Kellenek a szavazók. :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!