Orbán Viktor hazudott?
Figyelt kérdés
Azt ígérte leviszik és befagyasszák a farhátat, erre ma látom hogy 309 forint lett a farhát. Tegnap még 259 forint volt!2022. jan. 25. 11:31
A kérdező szavazást indított:
Hazudott
Nem hazudott
Nem tudom én csirkemellel táplálkozom
29 szavazat
1/18 anonim válasza:
Mindig hazudik.
Állítólag nincs 1 fillérje se.
A család a haverok meg 1000 milliárdokat raknak zsebre.
De még hazudni is csak papírról tud.
3/18 anonim válasza:
Akkor az az üzlet büntethető,nagy cucc.
5/18 anonim válasza:
4: ja vagy úgy... erre én sem figyeltem (2. voltam)
6/18 anonim válasza:
Már egyszer kijelentette, hogy ő soha nem hazudik. Én hiszek neki (hogy ő így gondolja).
7/18 anonim válasza:
Onnan tudod hogy hazudik hogy mozog a szája.
8/18 anonim válasza:
"A Magyar Közlönyben megjelentek szerint az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett, hat termékre vonatkozó árstop 2022. február 1. és 2022. május 1. közötti időszakban lesz érvényben."
Még csak január 25 van!
9/18 anonim válasza:
5
Beugrató a kérdés, mivel válaszlehetőségnek ott a csirkemell is, ami szintén ársapkás február 1-től.
10/18 anonim válasza:
Vagyis a kérdés az Orbán fóbiásoknak szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!