Ki fog győzni Vásárhelyen és környékén? Lázár vagy MZP?
Mi lesz MZP-vel, ha kikap Lázártól és az ellenzéki összefogásnak sem sikerül a kormányváltás?
Mi lesz Lázárral, ha ő kap ki?
Mi van akkor, ha Lázár győz Vásárhelyen, de a FIDESZ ellenzékbe kényszerül.
"Fair játék esetén Lázárnak esélye se lenne, de a Fidesznek ez hatalmas presztízskérés, így ha kell, ezermilliárdokkal tolja meg Lázár kampányát - persze kormánytájékoztató és más fideszes civil alapítványok által, amit persze közpénzből, ill. állami cégek adományából tömtek ki."
Akkor arról mi a véleményed, hogy honnan jut milliárdokhoz már a hivatalos kampány előtt Márki-Zay Péter?
Pontosítom a kérdésem:
Szóval mikor is verte meg Márki-Zay PéteR Lázár JánosT?
A kérdés ragozását elírtam.
#22-es
Így már más, a választókörzet több településén állítólag Lázár meg Fidesz népszerűbbek, szerintem szoros meccs lesz.
És akkor még nem említettük azt, hogy Hódmezővásárhelyen is lehet sok kormánypárt szavazóinak lehet nagyobb hívó szó Lázár János neve, mint bármelyik másik kormánypárti politikusnak a neve.
Lázár karizmatikus, megosztó figura, elég sokan utálják Vásárhelyen. Jó kérdés, hogy van-e olyan szavazó ,akit csak ő tud bevonzani.
Hidd el, hogy van olyan szavazó, akit a karizmatikussága miatt jobban betud húzni, mint pl. Grezsa István tudott 2019-ben az önkormányzati választásokon. (Ebben az esetben most csak Vásárhelyet vettem alapul és nem az egész körzetet, ahol pedig többnyire csak Lázárt ismerik, mint Fideszest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!