Vásárhelyen hogyan akar nyerni jövőre a helyi fidesz ha ennyire szívatják a polgármestert?
Szerintem meg teljesen lényegtelen, láthatóan nem ész érvek alapján szavaznak sokan.
Esetleg helyi lakos vagy? Miből gondolod, hogy nem foglalkozik a helyi ügyekkel?
Egyébként nálunk jó pár évig volt egy olyan fideszes polgármester, aki mellette parlamenti képviselő is volt (2006-2014 között kb). Heti 1 nap volt a faluban. Előnye nem mutatkozott, hogy parlamenti képvise volt, faluban sem tevékenykedett, de a fizetést mindkét helyen felvette.
Egyes vagyok és igen, helyi.
Amit én látok az az, hogy függetlenként az összes párt támogatásával indult, polgármester lett. Azóta pedig országos szinten kampányolt, látható, hogy egy ugródeszka a polgármesterség így.
Esztergomban egyszer már bejött.
A fideszes közgyűlési többség (parlamenti hátszéllel) négy évig nehezítette/ellehetetlenítette az összellenzéki támogatással győzedelmeskedő független polgármester munkáját. A következő választást a Fideszes polgármester-jelölt nyerte.
Azért esztergomi ismerősöm véleménye szerint kicsit más volt a helyzet.
Amennyi kárt okohatott az a nő a városának azt megtette, blokkolta a döntéseket, aláásott a város fejlesztésének és nem volt semmi, ait eredményként képes lett volna felmutatni.
Még nem volt szerinte ártalmasabb vezetője annak a váronak.
A nagy dunai árvíz idején mindenki láthatta azt is mennyire hazug, mert Orbánnak azt mondta - a kamerák előtt - hogy nincs semmire szükségük, mindent megkapott a váos amire szükségük volt a védekezéshez, majd telehazudta a sajtót azzal, hogy a fidesz magárahagyta a várost az árvízzel szemben.
Lássuk be: a fideszesek le se szarják Vásárhelyt, őket most az érdekli, hogy lehetőleg még csírájában tapossanak el minden potenciális ellenzéki politikust.
Márki-Zay-al se foglalkoznának, ahogy szerintem a legtöbb fideszes azt se tudja ki az a Mellár Tamás (segítek, ő Pécsett függetlenként nyert egyéni mandátumot, pedig érdemben politikai tapasztalata sincs) csak láthatóan Mellár nem veszélyes, Márki-Zaymeg igen, így rögtön kiderítik róla, másfél hónap polgármesterség után, hogy ilyen rossz polgármester meg olyan rossz. Botkával is csak addig volt baj, meg derültek ki sorra a botrányai, míg miniszterelnök jelölt volt, aztán ejtve lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!