Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha MZP jobban beindul a...

Ha MZP jobban beindul a kampányba, elintézheti a 2/3-ot is a ....FIDESZ-nek?

Figyelt kérdés

2022. jan. 25. 14:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%

Államigazgatásban 475 nettó? 360 ezer cafeteriával? Szerinted ezt a kamut ki hiszi el neked? 🤣🤣

2022. jan. 25. 17:42
 12/12 anonim válasza:

A magadfajtákat nem lehet meggyőzni, mert igazi jobbágy módjára csak azzal vergődtök, hogy nektek megvan a guba, az hogy az ország szétrohad körülöttetek (mentális értelemben is), hogy a lopás olyan mértékű, hogy a magyar ember százmilliós sztori alatt fel se kapja a fejét, hogy a megosztottság soha nem látott mértékű, az nektek nem bassza a csőrötöket. Láttam bőven az ilyenekből mint te, semmi nem érdekli, csak a havi aranytallér megjöjjön ilyen-olyan formában (adókedvezmény; szja-mentesség...), aztán mennek is fejvesztve szavazni. Szó szerint idézem az egyik ilyen jobbágyot: "Lopnak, lopnak, de legalább adnak belőle."

Történetesen 27 éves koromra elég jó egzisztenciát felhúztam magam köré, de attól még zavar, hogy az ország milyen szinten le van züllesztve és az én szavazatomat semmilyen intézkedésével nem fogja a kormány megvásárolni, akkor se ha az az intézkedés esetleg jó, mert a bűneik messze felülmúlják a pénzosztogatós megmozdulásaikat.

2022. jan. 29. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!