Meg fogják hosszabbítani a benzinár STOP-ot?
3 hónapra szól, szerinted miért?
utána a csillagos ég! Orbanisztán megint jobban fog teljesíteni
Amikor Putin szembesül azzal a ténnyel, hogy ő a Földön ennek a • (pontnak) az ezredrésze se, nemhogy a Világegyetemé, akkor jön majd rá, hogy a keze a … lóg. 😅
Tavaszig garantalt az ar ... Orban megigerte, hogy nem fogunk fazni ... tavasztol viszont Karacsony Geri otlete alapjan (ugy is joido lesz mar) szallj ki az autobol es setalj a mehlegelokon :)
Kesobb ha ujra autoba szallnal ne feledd mit javasolt MZP ... egy kisebb autoba kell ulni :DDD
Nem ujkeletu ez a problema ... emlekszem meg Hofi szavaira:
"Képzeld el, az idők szavára hallgatva, március 30-án a fürdőkádat televettem benzinnel.
Ne vigyorogj, te is televetted! Emlékszem, a kútnál, a sorban előttem álltál, …egy óra múlva meg mögöttem…
Na képzeld el, televettem a kádat benzinnel. Na az agyam, az mindjárt lelökte a szíjat, képzeld el, ott a kádban a benzin, gondold el. Jajj! Anyósom meg leengedte, azt hitte, öblítővíz!
Hogy nem szakad rá a… Leengedi a benzint!!!
Úgy sajnáltam, …hogy nem gyújtott rá."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!