Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mindenki milliomos, vagy...

Mindenki milliomos, vagy miért van ekkora kereslet az ingatlanokra?

Figyelt kérdés
Hihetetlen, hogy nagyon borsos áron, tervezőasztalról már elkelnek a lakások.... Akkor kérdem én, miért? Mindenki milliomos, vagy mindenkinek ennyi félretett pénze van? Vagy mitől emelkedik a kereslet? Maga a piac sem szűkös, mivel lehet ám válogatni, viszont az árak sokkal magasabbak, mint amennyit ér mondjuk egy panel, egy társasházi lakás vagy egy ház...

2022. jan. 25. 13:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Családtámogatások, olcsó hitel, bérek növekedése, gazdasági növekedés, befektetők, airbnb. KB ezek a fő mozgatórugói az emelkedésnek.
2022. jan. 25. 15:45
 22/25 a fidesz komcsi párt ***** válasza:

"Ezt nem tudom értelmezni..."

Az erősebb kutya b*szik evolúcióból eredő szöveg, amit szó szerint érdemes venni.

2022. jan. 25. 15:56
 23/25 anonim ***** válasza:
93%
Akiket én ismerek hogy ingatlant vettek, azok általában örökségből vagy nagy hitelekkel. Vagy a kettő együtt.
2022. jan. 25. 17:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Ismerőseim akik ingatlant vettek, úgy mondták, hogy az unokáikat is eladósították... Mert annyi hitelt kellett felvenniük új ingatlanhoz, pedig egyik pár örökölt egy panelt, úgyhogy tízen évig tudtak spórolni az albérlet áron, de így is évtizedekig ki kell adniuk albérletbe a panelt, ami fedezi a törlesztőrészletet.
2022. jan. 25. 21:01
 25/25 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat, aki alapítványi óvodát üzemeltet közfoglalkoztatottakkal, vadássza a pályázatokat fejlesztésre, bővítésre, fater cége kiszámlázza, közmunkások elvégzik a munkát szinte nulla anyagköltséggel. Szerinted?

"Túrjál bele mélyebben a bal zsebembe

Nincs ott semmi, áttettem a jobb zsebembe

Túrjál bele mélyebben a jobb zsebembe

Nincs ott semmi, mégis egy új autót vettem" - Bëlga - Mutyi

2022. márc. 24. 04:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!