Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Állandóan hallom, hogy lmbtq...

Állandóan hallom, hogy lmbtq propagand így meg úgy. De én még egyet sem láttam, leszámítva 2 coca cola-s reklámot de azokat is csak a hírverés miatt Tudnátok linkelni lmbtq propagandát vagy bármit amiben megnyílvánul egyértelműen az lmbtq propaganda?

Figyelt kérdés

2022. jan. 25. 13:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
35%

"de hogy káros lenne én nem jelentem ki mert egy civil nem kompetens ebbe"

Miért nem kompetens? Szerinted abban milyen haszna van egy gyermeknek, ha egy szőrös, nőnek öltözött mutáns egy szál semmibe ugrabugrál neki? Mert szerintem csak összezavarja.

"Ez amit viszont a kormány csinál szimplán kontraproduktív hosszútávon."

Ennek megállapítására már kompenetens a civil?

"Ilyen gyűlölet kampánnyal nem fogja elérni a kormány ,hogy nelegyenek meleg vagy transz emberek az országban."

De ez egyáltalán nem célja a kormánynak. Nagyon félreértettél valamit.

"Csak egy dologra jó az pedig magától érthetödő."

Arra biztosan jó, hogy megakadályozzuk azt, amit tőlünk nyugatra művelnek ezügyben.

2022. jan. 25. 18:16
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
2022. jan. 26. 11:51
 23/26 anonim ***** válasza:
27%
@22 Ó, igen, a jó öreg Daily Mail, az örök emlékeztető arra, hogy a Ripostnak van még hova süllyednie :)
2022. jan. 26. 12:14
 24/26 anonim ***** válasza:
32%

23 nem csak ők hozták le

[link]

[link]

Itt riportot is linkelték

[link]

Az ügy kapcsán amúgy több szülő is jelentkezett, hogy náluk is volt hasonló példa.

2022. jan. 26. 12:19
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

"Konen told Fox & Friends"

Hat persze hogy a jol megbizhato kicsit sem jobbos medianak beszelt eloszor

Ok probaltak rabeszelni egy katolikus papot hogy milyen nagy baj hogy a reklamokban nincs annyira jelen a keresztenyseg. Viszont a pap pont hogy azt neheztelte hogy a keresztenyseg tanitasaival akarnak egyesek reklamozni.

Ha vki kivancsi akkor Hombomberguy "The War on Christmas: A Measured Response" c. videojaban 14:06-nal van az az interju.

2022. jan. 26. 16:25
 26/26 anonim ***** válasza:

Itt a link

[link]

14:06-tol

2022. jan. 26. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!