Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Állandóan hallom, hogy lmbtq...

Állandóan hallom, hogy lmbtq propagand így meg úgy. De én még egyet sem láttam, leszámítva 2 coca cola-s reklámot de azokat is csak a hírverés miatt Tudnátok linkelni lmbtq propagandát vagy bármit amiben megnyílvánul egyértelműen az lmbtq propaganda?

Figyelt kérdés

2022. jan. 25. 13:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nézzek tv-t hogy lássam azt ami nem érdekel? Nem. Ha valaki tud valamit akkor ide linkelje be nekem. Ha van magyarországon lmbtq propaganda és vannak akik tudnak ezekről akkor kérem mutattassék be.
2022. jan. 25. 13:41
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Hát Kérdező, ez egy jó kérdés.

Én, ha tudni akarom milyen LMBTQ történés van az országban, csak előveszem a kormánypárti médiát. Ők alaposan kikeresik a legkisebb ilyen mozgalmat is és baromi nagy reklámot cspanak neki.

Ha ők nem lennének, a kutya sem hallana róluk / törődne velük.

2022. jan. 25. 13:46
 14/26 A kérdező kommentje:
Pont most gondolkozom rajta, hogy mennyire kontraproduktív ez az egész és nyílvánvalóan csak kampány fogás mint minden az elmúlt 12 évben, különbeb nem érsekelne senkit. Én értem, hogy védeni akarjuk a gyerekeinket és ha óvodába tényleg mennének "érzékenyíteni" nyugati példák alapján akkor ezt kúltúráltabban is meglehetne oldani. Ezzel így csak mélyítjük az árkot. Ha meg iskolásokról van szó, általánosban mehetne a szokásos, középosztályban meg az lmbtq-ra vonatkozó. Azzal nem oldjuk meg a problémát ha eltakarjuk vagy tovább szítjuk az indulatokat. A mai világban így eldugni az "lmbtq problémákat" ahol a gyerekek bármikor bármiről tájékozódhatnak nem valami jó megoldás. Valódi eredménye nem lesz.
2022. jan. 25. 13:56
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
Az RTL klub most erősen azt nyomja. Amúgy a metrón is láttam plakátot, mondjuk az elég diszkrét volt. Mobilon is láttam ilyen reklámot. Könyvfesztiválon ugyan úgy kint volt az LMBTQ mesekönyv minden fajta jelzés nélkül (nem, a szivárvány család kiírás nem egyértelmű. Rengeteg mesében van szivárvány, egy teljesen átlagos dolog, nem kell rögtön a melegekre gondolnunk miatta)
2022. jan. 25. 14:26
 16/26 A kérdező kommentje:

Az rtl-en mi volt pontosan?

Az első videóval kapcsolatban én csak a szülőnél látok felelősséget. Azt hogy mit nézet a gyerekével és nem vigyáz rá ilyen formában nem másnak a felelőssége. Értem én, hogy rossznak gondoljuk ezt a transzfesztivált/fesztiválokat de hogy oda ki viszi el a gyerekét az mindenkinek a saját felelőssége. Ezen túlmenően az erősen kérdéses mi keresnivalója van ott egy gyereknek. Az elején látott kislány esete pedig nem egyedi és a divatvilághoz köthető, láttam ilyen eseteket. Ezt büntetik is sok helyen ahogy én tudom.

A másodikat nem néztem végig a helyzet egyértelmű. Viszont itthon túlfújják az egészet a kampány miatt és rettentő kontraproduktív lesz a gyerekek szemszögéből. Egyszerűen egyeztetni kellene szervezetekkel, hogy nem mennek be az óvodába és kész. Olyat meg nem tudok elképzelni, hogy valaki magától besétál oda, annak az ifazgatóját azonnal kikellene rúgni.

A harmadik is egyértelmű, bár én kuntextusba helyeztetném szívem szerint mert ha esetleg olyan országról beszélünk ahol már fogadhatnak örökbe meleg párok is gyereket, ott szerintem szükségeltetik valamit tenni, de ez egy komplexebb kérdés lenne.

A negyedik szerintem már felesleges, valóban.

Az ötödik és a nyolcadik az valóban eröltetés.

Namost a kilencediket nehéz hova tenni. Ezt inkább szánták viccesnek mint propagandának. Nehéz elképzelni, hogy egy gyerekre negatív hatással lenne de kérdéses számomra miaz a videó.

Óvodás korban nem hiszem, hogy ezt erőltetni kéne az biztos. De az is, hogy nem így kellene kezelni ezt a témát, így több kàrt okoz mint hasznot. Már ha magyarországról beszélünk. Engem érdekelne mely országokról vagy országról volt szó a videókban.

2022. jan. 25. 14:31
 17/26 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező,

Úgy látom, abban már egyetértünk, hogy ilyen van, és ez káros. Szerintem a következő dolog amiben megegyezhetünk, hogy ezt a tébolyra már akkor nemet kell mondani, amikor még itt sincs.

2022. jan. 25. 16:31
 18/26 A kérdező kommentje:
Óvodai szinten nem jó szerintem, de hogy káros lenne én nem jelentem ki mert egy civil nem kompetens ebbe. Ez amit viszont a kormány csinál szimplán kontraproduktív hosszútávon. A "problémákat" nem lehet a szőnyeg alá söpörni sem hergelni a másikat. Ilyen gyűlölet kampánnyal nem fogja elérni a kormány ,hogy nelegyenek meleg vagy transz emberek az országban. Csak egy dologra jó az pedig magától érthetödő.
2022. jan. 25. 16:38
 19/26 anonim ***** válasza:
8%
Bár magam egyéb okból maradok Fidesz szavazó, viszont jómagam 58, a családom pedig kb. 50 éve tisztában vagyok-van a másságommal. Nekem részben az '50-es évek eleji abortusztilalmi-törvénynek is köszönhetően több mint egy tucat testvérem született. Mindegyikük heteroszexuális, ahogy a szüleink és a nagyszüleink is heteroszexuálisok voltunk.
2022. jan. 25. 16:58
 20/26 anonim ***** válasza:
75%

.. voltak, és én mégis homoszexuális vagyok, nem is kevés ideje tudok róla, ahogy a családom is.

2022. jan. 25. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!