MZP ledegradálta a fogyatékosokat a szellemi retardáltság kifejezését használva?
A fogyatékosok rendkívül sokrétű fizikai fogyaték spektrumban élnek. Ide tartoznak a rokkantak, fél lábúak, tolószékesek ill más bizar tesi fogyatékosok is. Régóta küzdenek a fogyatékosok, hogy a szellemi pejoratív jelzőt ne használják a fogyatékosság szinonímájában. Erre tessék; MZP ilyen értelemben használta a Fideszes szavazókra. Ez nagyon kártékony és pejoratív jelző a testi fogyatékosokra, akik teljes értékű szellemi életet élnek.
MZP kérjen bocsánatot.
"Elnézést kérek, de hogyha annyira fogyatékosak szegény fideszes propagandisták" Ezen kell megsértődni? Mondta volna inkább hogy hülyék...
Mellesleg nem mindenki követi a híreket percre pontosan, nem tudom, ezt honnan vetted...
via [link]
Navégre, köszi a linket 22es
Hát vlaóban elég szerencsétlen szófordulat.
Mondjuk bírom, hogy ezen kiakadnak, amikor meg Vitya nyíltan semmirekellőként írja le a pedagógusokat, azt helyeslik az emberek.
Offended culture.
Díszfelháborodás.
No persze én vakként szintén nem tartom jónak, hogy a "fogyatékos" szóval így dobálózzanak. De inkább ezzel dobálózzanak, csak végezzék jól a munkájukat. Sajnos attól tartok nem ezen múlik, gyökér mind egytől egyig
22as vagyok
Ezóton szerenték minden fától, bokortól, haszon és díszvirágtól, és gyomnövénytől elnézést kérni amiért a "gyökér" szót pejoratív értelemben használtam. Nem úgy gondoltam, egyszerűen.. agiylag zoknik.
24es vagyok, ezúton szeretnék elnézést kérni minden csizmától, cipőtől, papucstól, szandáltól, sarutól lábtyűtől, zoknitól és minden egyéb lábbelitől amiért pejoratív értelemben használtam a "zokni" szót. Nem úgy gondoltam! Egyszerűen csak... káposzta van az agyuk helyett.
... óó a pcsába, káposzta...
Tudod hány javíthatatlan elmebeteg szociopata gyilkos ül jelenleg is a világ összes börtönében és szaladgál szabadlábon áldozatra várva? Na, ők mik mit gondolsz? Tőlük kérjen bocsánatot?
Inkább a kacsámat ott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!