Csak én látom hogy már szinte mindenki úgy hazudik ebben az országban ahogy érdeke kívánja?
Mindenki oda van hogy a Fidesz hazudik. Ez nem is kérdés. De én már kezdem azt észre venni, hogy az ellenzék illetve ellenzéki szavazók részéről is megy a füllentés, hogy minél jobban jöjjön ki a "mert a Fidesz". Ha valaki rosszul él akkor rá tesz egy lapáttal. Ilyen módon már a falusi pletykáknak sem lehtóet hinni. De ugyanez a helyzet a politikusok körében is. Fidesz részről megy a "mi vagyunk Európa Szilicium-völgye"-féle hadoválás, ellenzékiek szerint meg olyanok vagyunk mint Etiópia.
Ez mindig is így volt hogy mindenki az érdeke szerint hazudik vagy csak most lett így?
"Mindenki oda van hogy a Fidesz hazudik. Ez nem is kérdés. "
Szóval megmutattad, hogyan is kell az érdekek szerint hazudni.
Behazudod azt, hogy nem kérdés, hogy a fidesz hazudik.
De, kérdés, mert nem hazudnak.
Szimplán neked nem tetszik amit állítanak és te vagy az egyike azoknak akiknek érdekében áll ezt hazudni róluk.
"De én már kezdem azt észre venni, hogy az ellenzék illetve ellenzéki szavazók részéről is megy a füllentés, "
2006, őszödi beszéd neked kimaradt? Amiben az akkori regnáló és frissen megválasztott miniszterelnök, gyurcsány maga mondja el, hoyg a pártja, a politikusaik, ő maga "hazudtak reggel, éjjel meg este"?
MOST kezd neked derengeni, hogy "füllentenek"? Mikor szó szerint 20 éve hazudnak mindig és mindenkinek???????
#3 Ha nem tolták volna együtt a jobbik szekerét a 2018-as választásokig, és nem csak azért léptek volna ki mert nem sikerült átvenni a párt vezetését egy sikertelen választást követően, akkor talán el lehetne hinni amit mondanak.
Csak ott van a gond, hogy nem akkor léptek ki amikor elkezdte a jobbik vezetése az ellenkezőjét tenni és hangoztatni mindannak ami miatt egyáltalán a jobbik létrejött, hanem amikor kiderült, hogy nem hoz hasznot a pártnak a pálfordulás.
Mikor tanuljátok már meg végre, hogy a mindenkori politika a pénzről és a hatalomról szól, nem pedig az igazmondásról?!
Ez a qva nép, még ma is annyira hülye, hogy beveszi ezt a sok maszlagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!