Ennyire legalja az orbánmédia?
Én ekkora elem vizsgálatos, informatikával kinyomozott szakértő cikket még nem láttam.
Kb mint amikor a falusi disznópásztor rájön hogy van a böngészőben egy gomb ami kiír valamit.
És ez az orbánisták szintje, szánalmas.
"ha egy híres emberről kiderül, hogy súlyos betegséggel küzd, vagy életveszélyes állapotban került kórházba, akkor előre elkészítik a nekrológját, hogy ne a halálhír bejelentésének pillanatában kelljen gyorsan összeollózni valamit, hanem méltó módon emlékezhessenek rá."
szánalmas
az nemisúúgyvóóót
és ha úgyvóót akkóó mivanakkó?!?
de ha az óórigóó csinájja akkó az RÓÓÓSZ!
De ha fidesz akkor pl itt is mindenki gyalázza, mert hazudnak.
Utolsó te inkább csak maradj az alap dolgoknál: gyúcsány rósz, baloldal, krumpli
Csak a szokásos.
Mint mikor a Fideszes politikusok droidkommentelnek mert kvótába van nekik adva.
Nem rég volt hogy talán valami kézi meccs után egy KDNP-s politikus bekommentelt egy arról szóló poszt alá valami olyat hogy "szép játék fiúk, csak így tovább". Szerencsétlennek nem szólt senki, hogy a csapat csúfosan vesztett, és a játékosok a saját bevallásuk szerint is nagyon gyenge játékot játszottak.
Igen kb ez a szint utolsó.
Csak nem értem hogy miért raknak ki nyilvános posztokat.
Mert 2 esély van: 2-3k gyalázás vagy helyeselés meg "hajrá dóktor óbán ur az ísten ágyaa"
A gyerekeim nem orbànmédia.
Ők is megírták a halálomat bejelentő szöveget, amikor már nagyon a határon voltam.
S javítgatták is.
Bunkóság ebből "ügyet" csinálni.
persze amikor a ballibkóknak van kiadva akkor gondolom szverén demokraták őszintén támogatják, ugye? :DD jaj szarlibkók"
Az orbánisták fogyatékosak, így van.
Aki ismeri a sajtó szokásokat, olvashatott róla, hogy a nekrológot jóval előre megírják az ismert emberekről, ha "számitani" lehet közelgő haláláról.
Biztos meg van írva az angol királynőről, a pápáról, és a magyar közélet " jelentősebb" embereiről is.
Ez a sajtó részéről egy nagyon régen bevett szokás, semmi különösség nincs benne.
Nyilván nem "illik hamarabb elsütni"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!