Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a Momentumos Hajnal Miklósnak nincs közgazdász diplomája?

Figyelt kérdés
Hajnal Miklós

2022. jan. 25. 08:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

[link]

2022. jan. 25. 12:52
 22/25 anonim ***** válasza:
40%

Tessék, már a Fidelitasnak is sok ez:

[link]

Így van, legyen vér a pucájában és lépjen vissza.

2022. jan. 25. 13:51
 23/25 anonim ***** válasza:

És? Ha 10 ember hazudik a diplomájáról, akkor verjük le a 11.-en is? Vagy nem értem, hogy ez hogy jön ide.

Nyilván egy korruptabb országban több ilyen eset lesz, de azon, aki nem mondta, hogy diplomás, azon nem kellene számonkérni.

A fidesz azért veri ezt, illetve Bangóné témáját, mert kiderüt, hogy diplomákat loptak össze maguknak és nem is keveset.

2022. jan. 25. 14:46
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Régen sem volt sokaknak, Kádár Jánosnak sem volt és mégis évtizedekig vezette az országot. Semmit nem jelent a diploma. Sokan megszerzik és mégis alkalmatlanok és fordítva is előfordul. Azt nem tudom, hogy milyen, mint politikus, mert annyira nem ismerem. De ilyen miatt lejáratni valakit szerintem nem jogos. Sokaknak nincs diplomája és mégis sikeres, értékes emberek. Rogán Antalnak lehetne felőlem 100 diplomája, akkor is egy utolsó senkiházinak tartanám.
2022. márc. 25. 21:39
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit gondolok. Semmit. Viszont gratulalok neki a sikerehez habar lofingot nem ertunk el vele. :( sajnos amig az atlag magyar ember iq szintje ilyen alacsony,nem is lesz valtozas. Rip.
2022. ápr. 4. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!