Tényleg eladta a NER az országot effektíve a Kínai Köztársaságnak?
Figyelt kérdés
Avagy, most már a bagaméri roma azt mondaná helyesen, hogy "Nem félünk és nem fázunk (kivéve aki igen), Hszi-Csin Ping a királyunk?
2022. jan. 25. 02:44
1/12 anonim válasza:
még nem teljesen, de ahogy orbánt ismerem: "van az a pénz!"
2/12 anonim válasza:
Ha az ezalenyeg.hu írta, akkor biztosan nem igaz.
3/12 anonim válasza:
Jó is lenne, ha csak a Kínai Köztársaságnak adta volna el. Az ugyanis Taiwan.
De eladta az országot a Kínai Népköztársaságnak, és Oroszországnak is. Most ők osztoznak rajta
4/12 anonim válasza:
Ó Istenem. Még a Kínai Köztáskaág és a Kínai Népköztűsaság közt sem tud valaki de már okoskodik meg másokat lepontoz. Nem tudom hova lehet még süllyedni.
5/12 anonim válasza:
Marhaság. A Fudan amúgy színvonalasabb a rangsorok alapján, mint bármely EU-s egyetem, ilyen kiugrási lehetősége a magyar felsőoktatásnak még sohasem volt.
6/12 anonim válasza:
Pont 50 éve költ többet a magyar állam a bevételénél.
A rést meg hitel fedezi, mi más.
Abban is jobb több lábon állni.
7/12 anonim válasza:
Peking lakossaga 21 millio kis kinai :) ... ergo (egesz) Magyarorszag csak egy kisvaros lenne a kinai terkepen :)))
8/12 anonim válasza:
Egy részét, másik részét a putyin vezette szovjetúniónak. Kis részt a német autógyáraknak.
9/12 anonim válasza:
Nem csak az országot hanem minket is vele együtt.
10/12 anonim válasza:
Na b*zki! Még jóhogy nem tanultam idegen nyelvet, így könnyebb lesz az oroszt vagy a kínait! Szerintetek melyiket lenne előnyösebb? Tudom kína népesebb mint oroszország de utóbbi közelebb is van. Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!