Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan ilyet mondott leendő...

Komolyan ilyet mondott leendő köztársasági elnökünk, hogy "Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből"? Nem gondoljátok, hogy ez undorító?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 8. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
Nem gondolom.
2022. jan. 8. 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
És milyen igaza van. Nemde !?
2022. jan. 8. 19:03
 3/11 anonim ***** válasza:
8%
Miért lenne az? 2010-ben (amikor ezeket írta) tényleg brutálisan alacsony volt a fizetésük.
2022. jan. 8. 19:14
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Beteg az agya, már most érződik ennek is...
2022. jan. 8. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Még most is ilyeneket mondanak a fideszes főmuftik és a ner lovagok. Csak most már óvatosabbak, és nem merik leírni.
2022. jan. 8. 22:01
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
Na és? Én is hálát adok a sorsnak, hogy nem a pedagógusok röhejes jövedelméből élek.
2022. jan. 11. 13:42
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Ezt ezután azzal magyarázta több fidesz seggnyaló politikai elemző, hogy 2010-ben mikor Katika ezt mondta, még Gyurcsány volt a hatalmon.

Végülis igen. ,,Hatalmas" változás történt, mert a kezdő tanári bérből 1 albérletre futja meg annak rezsijére, meg talán egy kis kajára. Abból a nagyon magas 160 nettóból, úgy, hogy Debrecenben is már 100 alatt nincs albérlet, vagyis van, csak abba szerintem sok ember a lábát se tenné be, nem hogy lakna benne. Úgy, hogy szegény barátnőm is megy vissza a szülővárosába, visszaköltözik a szülőkhöz, és ha egyszer az ország 133 legbátrabb, legbecsületesebb embere úgy dönt, hogy rendezni óhajtja a pedagógus béreket, akkor talán el tud majd költözni otthonról úgy, hogy a legalapvetőbb dolgokon ne kelljen spórolni.

2022. jan. 11. 17:39
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát aki annyira visszasírja a 2010-es béreket, szavazzon a baloldalra. Április 3-án lesz a nagy esemény.
2022. jan. 11. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Minden Fideszes egy morális korcs, mit vársz tőlük? Az itteni válaszaik is jól bizonyítják. :)
2022. jan. 13. 15:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja, hát egy törölt blog az erős hivatkozás.

Az én törölt blogomban még ott volt a Nagy Fermat sejtes teljes levezetése, a Covid elleni gyógyszer receptje és a jövő heti lottószámok is.

Még a stílus se jó!

2022. jan. 25. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!