Alkotmányellenes volna egy olyan törvény, hogy nem adna a bank fiataloknak semmi hitelt, míg igazoltan nem dolgozott Magyarországon 5 évet, bejelentve, és a hitel után is 5 évet az országban kell még dolgoznia?
Magyar bank finanszírozza a megélhetését, majd felveszi a hitelt és külföldre megy.Szokásos lakáshiteles sztori, majd németből fizeti.
De addig az országot rövidíti meg, mert itt vette fel a hitelt, a magyarok fizették a tanulmányait, az adóból, majd szintén Magyarországon dolgozott addig, míg hitelképes nem lett.Utána ahogy kap hitelt, lelép németbe.
Nem kellene a választások után ezt betiltani egy törvénnyel, hogy itthoni munkára kötelezzenek minden hitelest?
Ez nem igaz, ferdítesz.
Az ország nagyon komoly gazdasági és mezőgazdasági potenciállal rendelkezik.Csak pár ezer ft miatt a sok fiatal elárulja a hazát, és kimegy nyugatra, ahelyett hogy az országot építené.
Te eddig hol éltél?
2013 óta van már hallgatói szerződés, mely szerint, amennyiben a hallgató állami támogatott képzésen vesz részt, akkor a képzési idejének a másfélszeresét dolgoznia kell Magyarországon.Más esetben vissza kell fizetnie a képzés díját időarányosan.
Ez egy kényes kérdés.
Meg kellene várnunk a fidesz központ válaszát a kényes kérdésre, ahogyan azt a legokosabb fideszes polgármester javasolta a kongresszusukon.
Akkor tegyük fel, hogy orvosnak, jogásznak, egyéb sokáig tanulós dolognak tanul az ember
Ezek szerint akkor lakáshitelt se vehessen fel 40 éves koráig? Addig éljen albérletben, amikor a havi albérletből akár a törlesztőrészlet is kijöhetne?
"Meg kellene várnunk a fidesz központ válaszát a kényes kérdésre, ahogyan azt a legokosabb fideszes polgármester javasolta a kongresszusukon."
Ez is egy megoldás. Balos társaink minden olyan kérdésre, ami számukra kényes, annyit tudnak mondani, hogy idézem "Jár a krumpli fideszbérenc." Nem tudom, a Fidesznél ki a főnök a pártközpontban, de hogy az ellenzék kreatívosztályán nem túl sok a személyzet, abban biztos vagyok.
Most mi bajod?
Ezt Kovács polgármester úr mondta az Orbánválasztó kongresszuson ország világ és a tv nyilvánossága előtt.
Nyilván egy okos polgármester, ha hagyták kamera előtt beszélni.
Nekem semmi bajom, kicsit tüsszögök, de azon kívül minden oké. Tudom, mit mondott Kovács polgármester úr, én csak hozzáfűztem, hogy a balos magyaroknak mindenre az a válasza, hogy krumpli. Ennél még az előre megírt válasz is kreatívabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!