Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobboldal miért ennyire...

Jobboldal miért ennyire gyűlölködő?

Figyelt kérdés

Mindegy mi történik folyton fröcsögnek. Ha pedagógusok és egészségügy és rendvédelmi szervben dolgozók megélhetését segítené az ellenzés, (nem úgy mint ahogy Orbán látszatintézkedései) az a baj, a járvány alatt a munkahelyüket elvesztőket támogatni kellene, akkor az. (Bezzeg a NER birodalom kiváltságos luxusgazdag családjait kitömik a közpénzünkkel...) Tisztességes fizetés (akár európai minimálbér) emelés, tisztességes nyugdíjemelés is rossz nekik, tudjátok meg, nem elég az 5%!!!!

Teljesen mindegy mi történik jön a hőbörgés hogy a nem-orbán az rossz és mindenkit be kell zárni, mindent vissza kell fordítani, lerombolni.

Hogy lehet ilyen ostoba az ország kisebb de hangosabb része? (csak a parlamentben van meg a fidesz 3*2/3)

2022. jan. 23. 20:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
#9: Igen? Emlékszel még, mi történt, miután George Floyd meghalt? Vagy a Jacob Blake eset után? Vagy miután felmentették Kyle Rittenhouse-t? Nekem úgy tűnik, a "békés" baloldali mozgalmárok szeretnek törni, zúzni, gyújtogatni, rabolni, mikor valami szarházi drogos vagy erőszakoló intézkedés közben meghal.
2022. jan. 24. 00:15
 12/21 anonim ***** válasza:

Értem, szóval a valóság téged cáfol, ezért elkezdesz terelni.

Ha a BLM annyira erőszakos lenne, akkor a tüntetések 90+%-a nem lett volna TELJESEN békés.

Ezzel cáfoltalak, innentől kezdve bármit mondasz a témában, csak azt bizonyítod, hogy neked nem tetszik a valóság, ezért téveszmékben hiszel.

Mellesleg erről is volt kutatás, hogy a hírek mennyire hamis képet építenek fel az emberben, mivel nem arányokról beszélnek, hanem nem megszokott esetekről.

Pl. azt mindig lehozzák, ha valaki lemészárolja a szomszádjét, de azt nem, hogy a másik 10 millió ember ezt nem teszi.

A migránsok kapcsán is volt ilyen felmérés, pl. a franciák 30%-ra teszik a migránsok munkanélküliségi rátáját, miközben a valós adat 7% volt.

2022. jan. 24. 01:15
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
ha a BLM annyira békés lenne, akkor nem haltak volna meg emberek a tüntetések 10%-án
2022. jan. 24. 01:20
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem haltak meg a tüntetések 10%-án, megmondtam, hogy TÉNY, hogy a tüntetések 93%-én SEMMILYEN rendőri közbelépésre nem volt szükség, mivel békés tüntetés volt.

Nem hogy halál, egy ablakot nem törtek be.

És akkor beszélhetünk a maradék 7%-ról, amiből megmondtam 5%-ban az ellentüntetők voltak, akik miatt a rendőrség közbelépett.

Vagyis a BLM olyan aggresszív, hogy miattuk mindössze 2%-ban lépett fel a rendőrség.

Jelenleg tényekkel vitatkozol, olyan nehéz ezt felfogni? Több mint 10 ezer BLM megmozdulás volt és te kb. egy kezeden megszámolod, hogy mennyiről beszélsz.

Nézd, tudom, hogy szerinted a Föld lapos, de valójában nem az.

2022. jan. 24. 01:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
gyakorlatilag az összes nagyvárost felgyújtották, tehát nem tudom miért beszélsz mellé
2022. jan. 24. 01:40
 16/21 anonim ***** válasza:

SZánalmas... Addig hazudozol, amíg nem linkelek valamit. Ez nem pont az, amiről beszéltem, de az arányok itt is látszanak.

[link]

Ennyi megmozdulás volt:

"having already documented 7,305 events"

Letartoztatások:

"police made arrests in 5% of the protest events"

Könnygáz használat:

"Police used tear gas or related chemical substances in 2.5% of these events"

Sérülések:

"Protesters or bystanders were reported injured in 1.6 percent of the protests"

Rendőr sérülés:

"Police were reported injured in 1% of the protests."

Vandálkodás:

"Only 3.7% of the protests involved property damage or vandalism"

Röviden:

"In short, our data suggest that 96.3% of events involved no property damage or police injuries, and in 97.7% of events"

[...]

"The protests were extraordinarily nonviolent, and extraordinarily nondestructive, given the unprecedented size of the movement’s participation and geographic scope."

Na, hol van az összes nagy város felgyújtása? Tényleg azt hiszed, hogy gerinctelen módon hazudozhatsz össze-vissza és hagyom? Elképesztő, hogy mennyire gerinctelenek ma az emberek, csak azért, hogy legitimálják a rasszizmusukat...

Szóval - mégegyszer - a tények azt mutatják, hogy hazudsz.

(Mellesleg a mellébeszélés fogalmat se ismered, ha szerinted nincs igazam, akkor nem mellébeszéltem, hanem vagy tévedtem vagy hazudtam. A mellébeszélés az, amikor témát váltasz, pl. amikor én általános adatokról beszéltem, te meg kiemeltél kb. 3 esetet. Ez mellébeszélés, mivel nem 1-2 kivétel alapján kell megítélni a BLM megmozdulásokat, hanem az összes alapján.)

(Továbbá a mellébeszélést, mint érvelési hibát középiskolában tanítják, az hogy te nem ismered annyit jelent, hogy nem érsz fel a középiskolás tananyaghoz, ami elég sok mindent elmond rólad.)

2022. jan. 24. 02:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#16: Értem. Tehát, ha a Trump-szavazók tüntetnek, és mellékesen balhéznak egyszer, akkor azzal majdnem a polgárháború szélére sodorják az országot, de ha a BLM-esek és Antifák balhéznak többször, azzal nem sodorják polgárháború szélére az országot. Világos.
2022. jan. 24. 02:24
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
#16: Nem vagyok rasszista, semmi bajom a feketékkel. Azokkal viszont van, akik kimennek rombolni, törni, zúzni, ha egy fekete bűnöző meghal egy rendőri intézkedés során. Meg akik rendszerszintű rasszizmusról beszélnek, miközben statisztika van arról, hogy a feketék mennyivel nagyobb arányban vesznek részt drog és bandaháborús bűncselekményekben, és ezért halnak meg többen, nem a rendszerszintű rasszizmus miatt. Meg akik úgy akarják megoldani a problémát, hogy a rendőrség anyagi forrásait akarják csökkenteni, megvonni, ami a BLM egyik követelése egyébként. Csak nézz meg néhány ilyen agyatlan marhát, aki a jelszavait skandálja ezeken a tüntetéseken, aztán rájössz, hogy milyen primitív emberek is ezek. Rassztól függetlenül.
2022. jan. 24. 02:44
 19/21 anonim ***** válasza:
A gyűlölködés nem oldal, hanem megvezethetőség, ergo tájékozatlanság függvénye.
2022. jan. 25. 08:20
 20/21 anonim ***** válasza:

19

Akkor már értem, hogy miért olyan birkák az afrók az usaban.

2022. jan. 25. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!