Ha tényleg rossz a Fidesz akkor miért van az hogy van pénz mindenre és jóléti intézkedéseket vezetnek be? Mindezek mellett ha olyan jó a baloldal akkor miért kellett minden ciklusban megszorító intézkedéseket bevezetni?
Tehát hogy is van ez?
Fidesz:
Csok, adó és rezsi csökkentés, új autó támogatás 13havi nyugdíj, ingyenes étkezés és tankönyv, minimálbér emelés, 1millió új munkahely rekord foglalkoztatás stb.
Baloldali kormányok: Bokros csomag, konvergencia program, vizit díj, vasút megszüntetés, kórház bezárások, adó emelés, ÁFA emelés, munkanélküliség.
És mi dönti el, hogy az emberre vonatkozik-e a pipa, vagy nem?
Kicsi a világ, én is egri vagyok, és itt jártam suliba. Nalunk altalanosban valami 20 koruli volt a létszám. Kozepsuliban volt talán 28, de itt is volt lemorzsolódás.
Nem realis az a félelmed, hogy majd egyszer nem lesz tanár tanítani. Kulonben egy tanárnak tokmindegy, hogy egyszerre hany embernek tart órát. Egyetemen 400+ fővel is működik.
Szvsz az oktatás is át fog menni innováción és simán el tudom képzelni, hogy akár 10 éven belül teljesen központi oktatás lesz online, akár otthonról.
És a problémás, speciális tanulóknak lehet különfoglalkoztatás, de azt is meg fogják tudni oldani online. Igy ugyanaz a tananyag fog az összes gyerekhez eljutni, mint az 1984-ben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!