Puzsér jobb vagy baloldali?
❌ BALOLDALI :D
❌ "Puzsér Róbert, az MSZP-s pénzből független kritikus"
❌ https://www.youtube.com/watch?v=URospnkbffw&ab_channel=TheFa..
Szerintem szimplán egy egészséges választó attitűdje van. Elismeri, ami elismerendő mindkét oldalon, viszont nem részrehajló.
Boldogabb lenne az ország, ha a “30 éve a Fideszre szavazok” és a “Bármit tesz az ellenzék, azt támogatom, mert ettől leszek baloldali” mentalitást elhagynák az emberek és elvekben hinnének, nem várnák a következő Kádár Jánost.
A jobboldaliak szerint baloldal, a baloldaliak szerint jobboldali.
És épp ez bizonyítja, hogy valójában centrista, független. Vagyis ő tényleg az, nem csak úgy csinál, hanem tényleg középen áll.
baloldali, és loivberális. A saját definícja szerint. Jobboldali semmiképp, semmilyen szempontból. Soha a büdös életben nem hallottam tőle jobboldlai megnyilvánulást, de ő magűt sem definiálja annak.
Az meg ne beszéljen arról, hogy mi a centrum, aki szerint a Jobbik, mint radikális (szélső)jobboldali párt a centrum volt. És ez csak egy hülyesége a sok közül.
"És épp ez bizonyítja, hogy valójában centrista, független. Vagyis ő tényleg az, nem csak úgy csinál, hanem tényleg középen áll."
Jajj, annyira birom az ilyen kis rajongóknak a nagyívű semmitmondásait, aminek sem eleje, sem vége, sem tartalma, csak arról szól, hogy Robika az isten
Valójában nem.
Attól még, hogy a felettem válaszolóhoz hasonló törzsi gondolkodású tömegemberek hazudoznak, attól még az a tény, amit írtam. Puzsér centristának definiálja magát.
Mivel a barátunk nagy jobber, gondolom Orbán gatyájából jött ki épp, ezért neki Puzsér máris egy lipsi, egy balos, meg gondolom sorosista is. De ugyanezen időben Twitteren SJW aktivisták irkálnak arról, hogy ő szívesen megölnék Puzsért és minket, a követőinket is, mert akkora alt-right nácik vagyunk (igen, ez megtörtént). Azért ilyenkor mindig megnyugszom, ha mindkét agy nélküli oldal gyűlöl minket, akkor valamit jól csinálhatunk.
De akkor a barátunk kedvéért felsorolok a bizonyítékokat is, csak párat. Eddig csak azért nem tettem, mert az itteni harmadrangú emberiség (tisztelet a kivételnek) nem éri meg a fáradtságot:
1. Puzsér már jóval a Fidesz előtt figyelmeztetett az iszlámra, mint veszélyforrásra, jóval hamarabb beszélt erről, amikor még Orbán mecseteket ígért a törökök kedvéért az országba.
2. Amikor megépült a határkerítés, Puzsér kinyilvánította, hogy ez szerinte kevés, mint védekezés, szerinte a teljes EU-nak kellene egy óriási betonfalat építeni és fegyverrel is megvédeni, illetve ha az kell, akkor hajlandó lenni akár atomfegyvert is bevetni a Közel-Keleten. Igen, ezeket mondta Puzsér, bármikor linkelek bizonyítékot ha valaki tagadja.
3. Puzsér a gender-témát már akkor nyúzta, amikor a Fidesz még sehol nem volt. 2012-ben Orbán aláírta az isztambuli férfiellenes egyezményt és Puzsér ezért kritizálta. Hála az égnek azóta sem ratifikálta, de Puzsér volt, aki keményen beleállt feministákba. A mai napig gyűlölik őt a rengeteg gender-kritikus műsora miatt és meg is akarták verni a feministák.
4. Puzsér számára Jézus Krisztus a legjelentősebb személy az emberiség történetében, a lakása tele van Jézus-képekkel, vallásos tárgyakkal és saját bevallása szerint imádkozni is szokott, rendesen a Mi Atyánk imával.
5. Puzsér az egyik legbuzgóbb támogatója a fegyverviselés és fegyvertartás legalizálásának, többször felszólalt emiatt és nagy konfliktusokat vállalt.
6. Puzsér keményen abortusz-ellenes véleményeket fogalmaz meg a nyilvánosságban évek óta, olyanokat, amiket sok jobboldal sem.
7. Puzsér a cigányság hazai helyzetére sok olyan megoldást javasolt, ami miatt nácizták, fasisztázták őt, pl a segélyezés rendszerének olyan megváltoztatása, hogy ne járjon pénz, ha valaki a nyomorba szül. Ez minden baloldalinak vörös posztó.
8. Puzsér minden baloldali pártot és szervezetet az országban utál és kritizál, semmilyen törzsi elköteleződése nincs egy párthoz sem.
Tessék, ennél még sokkal több is van, de szerintem értelmes ember ezek után nem lipsizheti le Puzsért. Persze az ilyenek, mint aki felettem írt, ezt fogják tenni, de gondolom nem számított rá, hogy mennyire értek a témához.
És bárkivel, bármikor, bárhol kiállok vitára Puzsér témában, bármelyik gyűlölködő törzsi tömegemberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!