Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP szerint a szüléshez nem...

MZP szerint a szüléshez nem kell orvos. Így már érthető miért akarja eladni az egészségügyet?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jan. 22. 14:53
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
27%

#31!

Neked hiába magyarázom, mert neked minden szentírás, amit MZP mond.

De remélem, hogy a válaszók többsége képes gondolkozni.

2022. jan. 25. 15:44
 32/42 anonim ***** válasza:
77%

Én is abban bízom, hogy nem lehet a választók többsége olyan fogyatékos propagandista mint a megafon gyorstalpalóján okosodott Aranykalászos fészbuk harcosok.

2022. jan. 25. 15:59
 33/42 anonim ***** válasza:
82%

Én még mindig ott vagyok leragadva, hogy origo és pestisrácok cikkeket linkeltek

Rá sem kell menni, már tudom, hogy fake

Lehetne egy kicsit magasabb elvárásaitok is, és használhatnátok az eszeteket is kedves fideszesek. Mondjuk, ahelyett hogy hülyeséget fröcsögtök 2 kamugyár cikkével linkelve, felmehetnétek mzp oldalára és nézhetnétek tőle egy videót, talán meg tudnátok, hogy mit is mondott valójában vágatlanul..

Es amit elöttem is irtak.. 60 iq nem kell hozzá és felfogtam, hogy egy politikus aki emberek szavazatait szeretné, mégis hogy merne kimondani ilyeneket? Kicsit gondolkozzatok már túl a dobozon, basszus!

2022. febr. 4. 02:53
 34/42 anonim ***** válasza:
2022. febr. 4. 03:08
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Kár az origón rugózni, MZP mondta, ami mondott.

Azt mondta,vhigy a nem üzleti eü. nem működik, az üzleti alapon álló viszont igen.

És abba az is belefér, ha valaki fűszoknyás ápolókat szeretne.

Sajna egy évet voltam kórházakban: működnek.

Elég szar, Kádár-feudalista rendszerben, főorvos bárók hitbizomanyakent, de szakmailag OK.

Fűszoknyás ápoló az USA-ban sincs, nekem viszont még így is maradt vagy 40 millió pluszom a TB-vel.

Ha kell még valami, én abból szeretném megkapni, nem további befizetésért.

Orvos meg ritkán kell, csak előre nem tudjuk, az a bibi.

2022. febr. 18. 09:48
 36/42 anonim ***** válasza:
82%
A szülések több mint 40%-a császármetszés. Nem azért mert szükséges, hanem mert így több pénzt tudnak igényelni a kórházak. És tudtad-e hogy császár után már nem ajánlott másik gyereket szülni, mert kockázatot jelent az anya életére? Így kell a születések számát növelni.. Egyébként ha komplikációk történnek akkor be kell vinni a kórházba, és ott lefolytatják szülés. Az esetek többségében egy felkészült holisztikus szülésznő elég egy szülés levezényléséhez.
2022. febr. 18. 16:07
 37/42 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, nektek hamis híreket közölnek a fideszes oldalakon, kérlek tájékozódj máshonnan. Nagyon sajnálom, hogy ez van, a fidesz csak így tud szavazatot szerezni. Évek óta egyre durvább hazugságokat tolnak nektek, mostanra már a fidesz médiának nem sok köze van a valósághoz. Hamar rájöhetsz erre, tájékozódj máshonnan kérlek.
2022. márc. 15. 14:18
 38/42 anonim ***** válasza:
88%

Origo???😄

Pont a fideszesek vásárolják fel a magánklinikàkat, nem gyanús, hogy miért is???😉😄😄😄 Ja, nektek nem.

MZP nem mondott ilyet amit írsz kérdező, semmi ilyesmiről nincs szó, sőt pont az ellenkezőjét szeretné.

2022. márc. 16. 18:19
 39/42 anonim ***** válasza:
61%

Ha lesz mivel, majd gondolkozz el rajta, hogy miért nem halt ki az emberiség orvosok által levezetett szülések nélkül.

2022. márc. 29. 21:45
 40/42 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell mindent elhinni, amit a fideszes firkászok összefirkálnak: [link]
2022. márc. 29. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!