Szerintetek hogyha az ellenzék nyer, akkor betilthatják a prostitúciót?
Jelenleg a prostitúció legális, a kerítés illegális…
Tehát mindenkinek meg van a joga a saját testét áruba bocsátani, de ha ezt máséval teszi az már bűncselekmény…
Egy prostituált adózhat is (illetve kötelessége lenne).
MZP viszont egyrészt keresztény, másrészt pedig elég nagy USA fan.
Az Egyesült Államokban a prostitúció illegális…
Szerintetek lehet hogy betiltaná az ellenzék, ha hatalomra jutnának?
Gyenge próbálkozás. Mindenki tudja, hogy Viktor a legnagyobb keresztény USA fan.
Viktor fogja betiltani, ha ismét megválasztják.
Még mindig nem sikerült a többségnek felfognia, hogy MZP nem diktátor jelölt, hanem miniszterelnök jelölt egy sokpárti koalíció élén. Gondolhat ő bármit bármiről, abból akkor lesz bármi is, ha a koalíció pártjai is egyetértenek.
Persze 12 év Orbán kézivezérlés után megértem, hogy nehéz ezt elképzelni.
#4. Dehogynem legális…
A kerítés nem legális, ahogyan azt le is írtam.
Bizonyos szabályok betartása mellett, bárki nyújthat legálisan szexuális szolgáltatást és adózhat is TEÁOR 9604 alatt.
Ha nem adózik, akkor bűncselekményt követ el, de annak nincs köze a prostitúcióhoz. Ugyanúgy büntetik mint bármelyik másik vállalkozót aki nem adózik.
#3.
De ezt a politikusok is tudják?
Orbánnak is azért van teljhatalma, mert Ő az alfa aki győzni tud…
Ha a körülötte lévők megkapják a pénzüket, meg megmarad a pozi, akkor mindent megszavaznak amit mond…
A másik oldalon, MZP-vel ez miért lenne másképpen?
Ha azt látják, hogy legyőzte Orbánt, ami sokáig lehetetlennek tűnt, akkor miért kérdőjeleznék meg bármilyen javaslatát?
Ők is majd poziban akarnak maradni…
Ha MZP kis usát akar, akkor megszavazzák a javaslatait (szerintem).
De egyébként az tény, hogy a prostik nagyrésze vagy nem adózik, vagy csak minimális bevétel után…
Valszeg bele sem férnének a KATA keretbe, ha a teljes jövedelmük után akarnának adózni…
No meg számlát sem adnak.
Egy PhD-s közgazdásznak ez is szúrhatja a szemét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!