Mi Hazánkos-ok ti miért szeretnétek inkább a mostani ellenzéket kormányon látni, mint a jelenlegi kormányt?
Jóreggelt úgy kritizáltok 1 pártot hogy nem is ismeritek, te atyaég! Nem fajgyülölő és nem homofób! Nem tudom honnan vetted ezt de talán néz rá a Mi Hazánkra! Ez olyan mintha belese eszek az ételbe de már kijelentem hogy elvan sózva.... JÓREGGELT🤣
Hűha.. miért kell bizonygatnom egy mhm fan-nak, hogy végig néztem az mhm youtube csatornájának 2018-ig visszamenőlegesen minden olyan videóját aminek már csak a címéből egyenes kilehet következtetni, hogy miről szól az adott vidsó? (Rosszizmus, fajgyűlölet, homofóbia).
És ez még nem minden videó. Mintha azt sem tudnád mit jelentenek ezek a szavak.
ÚRISTEN XDDD elolvasod a videó címét és az alaphán eldöntöd hogy náci homofóbok XDDDDDDDDD jólcam... iq szinged megvan! Úgy a mariana ároknál valahol! ;) de milyen vicces hogy aki nem érz egyet a zacsi pacsi ellenzékkel az AZONNAL náci.... talán aztsem tudjátok hogy mi a náci XDDDDDDD
Szerencsére a mi 20as generációnk nem kíváncsi az ilyen elmaradott gyűlölködő kamupártokra mint a MH párt.Mi az elfogadásra törekszünk, ez a jövő.
22F
Ezek csak gyűlölködni tudnak, mint a fasiszták. Így a melegek, úgy a cigányok, migránsok stb.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!