Mikor veszi észre a Fidesz, hogy oltással is kórházba lehet kerülni?
A Fidesz szerint mindenki biztonságban van, aki be van oltva. OV egyértelműen azt kommunikálta az emberek felé, hogy most már senki se panaszkodjon, aki haldoklik, mert volt lehetősége felvenni az oltást. Belső infó, hogy a kórházakban haldoklók majdnem a fele, azaz 40% oltott.
Durva, hogy mennyire nem érdekli a Fideszt, hogy az emberek betegek. Teljesen mindegy, hogy oltott vagy oltatlan, de OV-t már az oltottak sem érdeklik.
Ezzel próbálják ösztönözni, hogy az emberek oltassák be magukat. Ha azt hirdetnék, hogy az oltottak is kórházba kerülnek, meghalhatnak, akkor romlana az oltakozási kedv.
A 40% nem tudom igaz-e, én sokallom, de ha igaz is, akkor azok nagy része már régen kaphatott oltást. A vakcinák hatékonysága, immunvédelem elismerten fokozatosan csökken idővel, fél év után már csak 40-50% hivatalosan. Ezért találták kis a 2., 3., 4. .... oltásokat.
Három éve oltattam magam influenza ellen, szóval ha most elkapnám akkor valószínűleg hiába verném a nyálam nem ér semmit az oltás - mikor világosan le van írva évente kell. A covid ennél sajna egy fokkal rosszabb, 4-6 havonta oltani kell a védettségi szint fenntartásához. Ráadásként túl gyors a mutációja, így csökken az oltóanyagok hatásfoka.
Senki nem mondta hogy oltással nem lehet elkapni a covid-ot, sőt még kórházba is lehet vele kerülni. A kockázatot csökkented, de nem megszünteted.
5
"Senki nem mondta hogy oltással nem lehet elkapni a covid-ot"
Hát nekem mintha rémlene,hogy valaki ilyent mondott:
— A vakcina olyan, mint egy golyóálló mellény: aki be van oltva, arról lepattan a vírus..
egy oltott ember 1,5 embert fertőz meg
egy oltatlan ember meg 8 embert fertőz meg
nem értem mi olyan felfoghatatlan ezen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!