A legtöbb fidesz szimpatizáns miért huny szemet az összes fidesz általi hazudozás, lopás, átcseszés felett?
Itt van a mostani Schadl György féle ügy. Szerintem felháborító, hogy mennyi ember volt érintett ebben, és ez még csak a jéghegy csúcsa. Valószínűleg semmi következménye nem lesz, az élet megy tovább. Na dr kitudja mi rejlik még ott a mélyben, ennél sokkal durvább mutyizások...
És lám, az átlag fidesz szavazó reakciója erre: "Persze csak a média kitalálta ezt a sok hülyeséget", "Mer' az ellenzék nem ezt csinálná? Hajrá fidesz!", "Mer' gyúcsány mit csinált x éve??? Hajrá fidesz.", "A Karácsony meg a buszsávot használja, őt számoltassák el először."
Történhet akármi, a fidesz bevezethetné hogy ezentúl ők bizony belefognak sz*rni mindenkinkinek a szájába minden reggel 6 és 8 között. Arra is az lenne a reakció a fidesz-szimpatizánsok közt, hogy "Mer' a bolond ellenzék nem ezt csinálná? - Folytassa Kövér házelnök úr, nyomhatja a torkomba a betápkábelt."
"Mer' a bolond ellenzék nem ezt csinálná? "
Ez speciel egy elég ütős érv.
Amúgy Schadl György-nek mégis mi köze a Fideszhez, valami fideszes vezető? Nem, egy korrupt jogász, aki most lebukott.
Kedves kérdező, én úgy látom, hogy alapjaiban véve ott kezdődik egy ember, hogy belé van nevelve a mi hazánk gyatra sorsa az iskolában és ezt megkoronázza trianon is. Így kerül ki az életbe, persze valószínüleg sok évtizeddel ezelőtti generációkra vonatkozik ez inkább bár nem csak..
A gyűlölet, uszítás, megtévesztés és agymosás nagyon alattomos fegyverek ezért dőlnek be sokan. Ezt alkalmazzák a kereskedelemben is. Ráadásul politikától függetlenül ha valakit megtévesztettek, átvertek vagy alul informált akkor nem fogsz segíteni neki azzal ha arrogánsan, nagyképűen, felháborodva és egyik negatív stílusban próbálod kioktatni. A gyűlölködés a világ számos pontján elérhető és magyarországnak nem kell kétszer mondani ha más nemzetiségű vagy bőrszínű emberek ellen kell "küzdeni". Mert a migrációt máshogy is lehetett volna kezelni, de tudtommal ez ellen is felszólalt az eu, brüsszel. Apropó brüsszel.. és innen tudod hogy folytatódik. Sajnos nem rengetegen nem tudnak kiszakadni a múltból ez igaz a távolira és a közelire is egyaránt. Ez utóbbi megint csak árnyalja a fidesz súlyos hibáit. A tájékozódási készség sem mindegy és az információk széleskörű elérhetősége, lásd például a falvakat, inkább nyomor telepeket. Ezekre sokkal fogékonyabbak az emberek. Arról ne is beszéljünk milyen amikor felépitesz egy imidzset. Kiépíted a hálózatot országos szinten, a hatalmat és van egy erős közösség ahová tartozhatsz, és bár ennek a közösségnek nem csak céljai vannak hanem célpontjai, így is vonzó főle azoknak akik pont a gyűlöletben nőttek fel. Én több mint féléve foglalkozom ezzel szabadidőben mi miért lehet. Sajnos arra nincs mentség a részemről amikor amúgyis balos részrehajló vagyok, hogy azok sem fogják fel a helyzetet akiknek lehetőségük van rá, hogy egy külön hazai "wikipédia" üzemelését durrantották be tele fideszhez köthető korrupciós ügyekkel, bűncselekményekkel, tudod a szokásos libsis hobbi.
Arról ne is beszéljünk, hogy a youtube-on egy komplett szórakoztató ipar alakult meg a fidesz témáit feldolgozva.👍 és még hozzátenném azt is, hogy rengetegen hasznot húznak belőle. A 1% hozzútávon sokat, a maradék pedig rövidtávon hangyányit. Ennek elszenvedői az oktatás és az egészségügy IS. Érdemes elgondolkodni ezen, miként is működik egy kiszolgáltatott ember olyan idők után amik ember életeket követeltek. Sokat.
A magyar lakosság a második legszegényebb az EU-ban. 12 év 2/3 ezt hozta. Örülhettek!
Magyarország előre megy, a csirke far hátra...
A csapból is a kormánypropaganda folyik, sok embernek fogalma sincs arról, hogy mi a valóság. Megy az osztogatás, a fosztogatás, vásárolják a szavazatokat hitelből, de nincs ingyen ebéd! Nagy árat fizetünk ezért, de még az unokáink is. Orbán annyira szereti a hazáját, hogy haza is vitte.
#12:
Mik azok a lopások? Kezdődött a 3000 milliárdos magánnyugdíjpénztár lopással, én a befizetett pénzem felét sem kaptam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!