Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem jöttek még rá az...

Miért nem jöttek még rá az emberek, hogy a politikusok folyamatosan hazudnak nekik?

Figyelt kérdés

Hogyan képesek még elhinni a sok üres ígéretet? Hogy nem veszik észre, hogy ezekből az ígéretekből semmi nem valósult meg soha? És hogy nem az emberek jóléte a fontos, hanem a hatalomra jutás, uralkodás, vagyonosodás? Miért nem elég egyértelműek a tények?

Amikor egy politikus hatalomra jut, akkor az mindig csak neki jó, és soha nem az átlagembernek. Annyira egyértelmű, hogy kinyomja az ember szemét, sokan mégse látják. Nem is fontos válaszolni, költői kérdés volt. De a véleményeteket nyugodtan leírhatjátok.

2021. okt. 31. 06:33
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Igen
2021. okt. 31. 06:39
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Mert az emberek buták. Egyes területekhez értenek csak. Volt egy kutató, akinek a csoportja Nobelt kapott... Csak akkor jött rá, hogy az imádott pártja talán nem tökéletes, mikor bezáratta az egyetemét... És ez egy intelligens ember. Milyen a többi!
2021. okt. 31. 06:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy hazudnak-e - nem figyelem, hogy mit dumálnak :) Indulok is kirándulni ...
2021. okt. 31. 07:17
 4/10 anonim ***** válasza:
2021. okt. 31. 07:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindig minden politikus hazudik, szerintem ezt tudják az emberek.

Miért nem jöttek még rá az emberek, hogy egyre rosszabb nekik,egyre csökken az életszínvonaluk?én ezen szoktam tűnődni amikor már negyedszázada cserélgetik a fideszt és az mszp-t.

2021. okt. 31. 07:40
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Aki hinni akar, az hisz.
2021. okt. 31. 08:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Marketing..Addig nyomatják a hazug ígéreteiket amíg végül sokan elhiszik.
2021. okt. 31. 09:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Az emberek könnyebben elhisznek egy nagy hazugságot, mint egy kicsit. Pszichológia az egész: abból indulnak ki, hogy ők nem lennének képesek ekkorát hazudni, ezért másokról sem feltételezik. Ezt Hitler írta a Mein Kampfban, és szerintem teljesen igaz.
2021. okt. 31. 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Az emberek jelentös része szivesebben elhiszi a nyilvánvaló hazugságot, mint a valos de kellemetlen tényeket. Ezért müködik igy a politika. Az élet számos más területén is megjelenik ez pl fogyasztó tabletták, feroknővelő tabletták stb
2021. okt. 31. 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:
mit lehetne tenni , becsületes ember nem politizál vagy ha mégis mire odaér a tűzhöz már ő is politikus lesz
2021. okt. 31. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!