Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legfurfangosabb kvízkérdés:...

A legfurfangosabb kvízkérdés: Hová is menjünk szemészetre Márki szerint?

Figyelt kérdés

2022. jan. 21. 12:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

Itt a videó. Próbáljatok hallott szöveget értelmezni, lécci. Most az egyszer. Nem jegyre megy, nyugi.

https://www.youtube.com/watch?v=GlvLW_nBVdY&t=5754s

És akkor kiírom azt is ide, amit tegnapelőtt mondott ezzel kapcsolatban.

"Én azt mondtam, hogy Szeged. Nem India, Szeged. Elnézést kérek, de hogy ha annyira fogyatékosak szegény fideszes propagandisták, – és a fogyatékos azért nem szerencsés szó, mert a fogyatékosokat szeretjük, a fideszes hazug propagandistákra viszont rendkívüli módon neheztelek – tehát nyilvánvalóan az ő szellemi képességük valószínűleg nincs, nem azt mondom, hogy tökéletes, de semmiképpen nem a szellemi képességükkel van baj. A végtelen aljas gonoszság, ez jellemzi ezt a tolvajtársaságot."

2022. jan. 25. 12:30
 12/20 anonim ***** válasza:
33%

Tudod, nem az a lényeg, hogy Szeged vagy India. Nyilván Magyarországról senki nem megy Indiába szemészhez. De akkor is ezt hozta fel példának. Követendő példának. Amennyiben igaz egyáltalán, hogy az amcsi biztosítótársaságok elküldik Indiába a beteget szemészhez, ez ott is felháborító eljárás. Az Egyesült Államokból sem egyszerűbb Indiába utazni, mint Magyarországról. Az indok az, hogy ott gyakorlatuk van az ilyen típusú műtétekben? Inkább ez a fedősztori. Valójában inkább ez éri meg nekik jobban. Ismétlem, már, ha egyáltalán igaz ez, mert elég vadul hangzik.

Visszatérve Szegedre és Makóra: természetesen jobban járnak a betegek, ha azon a klinikán műttetik magukat, ahol sok ilyen műtétet végeznek. Ritka sebészeti beavatkozásokat nem kis kórházakban kell végezni, hanem centrumokban.

De a példa, amivel ezt demonstrálta, nagyon negatív, és további negatív következtetésekre ad módot. Illetve, még sántít is: Makó-Szeged vonatkozásában egy kisvárosi kórház feltehetőleg gyengébb színvonala van szembeállítva egy nagyvárosi klinika számíthatóan magasabb szintű ellátásával. De a magas színvonalúnak gondolt USA-beli szemészeti ellátás helyett a fejletlenebbnek vélt indiai egészségügybe irányítani a beteget, az nem ugyanaz. Nem arra gondol az ember elsőként, hogy ott jobb ellátást kap, hanem, hogy olcsóbbat! Mit akart VALÓJÁBAN mondani M-Z, hogy ezt a példát hozta?

2022. jan. 25. 19:11
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

Legalább demonstráltad, hogy működik egy fideszes.

Nem túl bonyolult a szerkezet. Kételkedni nem szokott, gondolkodni képtelen, önállóan nem jár utána információknak (hiszen kételkedni nem szokott) és bármit készpénznek vesz, amit a kormánypárt eléjük rak.

Eredmény: simán benyaltad, hogy MZP Indiába akar küldeni, noha erről szó nem volt.

2022. jan. 26. 22:08
 14/20 anonim ***** válasza:
52%

Ugy látom, nem értetted meg, mit írtam. Semmit abból, amit válaszoltál rá.

De legalább demonstráltad, hogy működik egy ellenzéki. Gondolkodás nélkül elvet mindent, amit a másik oldaltól hall. Mert értelmes ember szerinte nem vélekedhet másképpen, mint ő. Felsőbbrendűségi komplexusa van. Mint MZP-nek is, akinek már a beszédmodora is lekezelő.

2022. jan. 26. 23:10
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
Hát nem tudom, de szerintem elég árulkodó, hogy egy olyan komment se született eddig, hogy "megnéztem a videóját és tényleg azt mondta, hogy Indiába menjünk, és ne Szegedre".
2022. jan. 26. 23:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#14 bár senki sem szólt hozzád, uugyanis a kérdezőnek válaszoltam, de beszédes, hogy találva érezted magad.
2022. jan. 27. 03:48
 17/20 anonim ***** válasza:
32%

"Nyilván Magyarországról senki nem megy Indiába szemészhez. De akkor is ezt hozta fel példának. Követendő példának"

Leírsz egy ilyet, majd beszólsz nekem...

Ember, igen, ezt hozta fel példának, (ami amerikai, ő csupán hivatkozott rá) mert a példa egy szembetegség volt, ami Indiában annyira gyakori, hogy az ottani orvosok a legpengébbek a gyógyításában.

Ő pedig arra utalt, hogy minden bajjal az elérhető legjobbhoz kell menni.

Felsőbbrendűségi komplexust emlegetve rossz irányba nézel.

Nem az ellenzék viselkedik úgy, mintha istenképzőt végzett volna.

2022. jan. 27. 03:56
 18/20 anonim ***** válasza:

"Pesti értelmiségi" ez az ellenzék. Akkor is, ha nem pesti. MZP ennek tökéletes megtestesítője. Mintha a vidéki, vagy szakmunkásképzőt végzett, vagy már nem aktív életkorú valami másodlagos állampolgár lenne.

Különben nem fogtad fel, hogy az USA-India és a Makó-Szeged összehasonlítás pont fordított irányú? Akkor mit is akart ezzel mondani?

2022. jan. 27. 07:01
 19/20 anonim ***** válasza:
62%
#18 értelek én, hogyne értenélek. De rohadt fárasztó lehet úgy élni, hogy minden bokorban valami összeesküvést szimatolsz.
2022. jan. 27. 09:07
 20/20 anonim ***** válasza:
MZP vagy egy zseni, vagy egy szájhős. Őszintén szólva nem tudom eldönteni a beszédei tartalma alapján. A beszédstílusa és kizárólagos szemléletmódja viszont gyanúsak nekem. Az országunk több évtizedes problémáiról lehengerlő arroganciával beszél. Bölcs embereket soha nem hallottam így beszélni.
2022. febr. 1. 04:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!