Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyhogy annyira gyűlöli...

Hogyhogy annyira gyűlöli mindenki a Fideszt, de valahogy eddig minden momentumában beégette magát az ellenzék?

Figyelt kérdés
Nem kérek én bérkérdező, meg birka meg krumplis, és a hasonszőrű felettébb intelligens hozzászólásokat, csupán érdekel, hogy az huhhdenagyon erős összefogás miért nem mozgat meg szinte senkit? Ez az aláírásgyűjtés is valami komédiába illő volt.

2022. jan. 20. 19:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 vilagunk.hu egyeb oldalai informaciot se kell keszpenznek venni ahogy a partoldalakat se. 70-100 ezernel azert joval tobben voltak ez 100%, de ha meg csak annyian is lettek volna is sokkal tobb.
2022. jan. 20. 22:15
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Én is a propaganda hatását látom. MZP-ről hazugságokat terjesztenek.

A tv2 meg youtubeos gyurcsányozások megteszik a hatásukat.

2022. jan. 22. 16:04
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Hiába utálom a fideszt, ha az ellenzékről meg azt sem feltételezem, hogy képes meghámozni egy banánt. Hát maradok otthon és túlélek, mint eddig. Szavazni meg akkor megyek, ha lesz kire.
2022. jan. 22. 21:49
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem jó az ellenzék.

Fölösleges várni a tökéletesre.

Ki kell próbálni ezeket aztán ha nem jók mennek a levesbe ők is.

2022. jan. 23. 00:55
 15/18 anonim ***** válasza:
40%

Jó, de ahhoz nem ártana legalább a minimális bizalom. És az sincs meg. Ez itt a probléma.

Az összefogásból egyet látok: hogy bármilyen lehetőség hullik az ölükbe, azt rendkívüli ráérzéssel tudják elbszni.

2022. jan. 23. 07:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen sokat elqrnak. Viszont egyelőre ez van. Jobbat nem tudok.
2022. jan. 23. 09:13
 17/18 anonim ***** válasza:
80%

Én személy szerint tisztában vagyok azzal, hogy a Fidesz milyen durva lejáratókampányt folytat a MZP-vel szemben. Kiragad egy támadható mondatot a beszédéből. Gyakorlatilag mindenkivel ezt csinálja a Fidesz, aki nem tetszik neki vagy aki veszélyes számára. Elég átlátszó. Az egy másik dolog, hogy MZP nem elég óvatos, olyan dolgokat beszél, amihez nincs hozzászokva a magyar társadalom és amit ki lehet forgatni.

Én nem látom úgy, hogy nem lejáratja magát, csak kockáztat.

A másik dolog: ha fiatal vagy akkor nyilván gyűlölöd a Fideszt mert egy undorító kétszínű kormány, akinek az ideális szavazója az, aki csak enni inni meg szaporodni akar és nincs igénye többre. Nem véletlenül áll a szakadék szélén az oktatás, ami az első lépcsőfok lenne a családi státuszból való kiszakadáshoz és a nemzeti fejlődéshez.

Aki fiatal és álmodik egy működő világról az már külföldön van. Nekem ez elég nagy tapasztalás ahhoz, hogy csak a Fidesz ne maradjon.

Az ellenzék legalább újakat mond, nem minden évben ugyanazt.

2022. jan. 25. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:

17

Pontosan így gondolom én is.

2022. jan. 25. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!