DK-sok! Mi véleményetek a Márki-Zay Péterről az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjéről?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 13:03
1/7 anonim válasza:
nincs velemi semmi baj, ugyanis Gyurcsány embere
2/7 anonim válasza:
Meggondolatlanul fogalmaz, de amit mond, az korrekt.
3/7 anonim válasza:
Nincs diplomáciai és politikai érzéke.
4/7 anonim válasza:
Nem vagyok DK-s. Ja, akkor nem engem kérdeztél.
6/7 anonim válasza:
Olyanokat mond, hogy egyszerűen nem értem, mit akar valójában. Ilyen óriási kommunikációs baklövéseket sorozatban elkövetni már csak tudatosan lehet, de vajon mi ezzel a célja???
7/7 anonim válasza:
Szerintem MZP célja az, hogy a "kommunikációs baklövéseit" felkapja a kormánymédia, és így növelje az ismertségét.
Szerintem sok szavazóját így már nem tudja elveszteni, mert azok inkább látnának egy "tahó" miniszterelnököt az ország élén, mint Orbánt. (Aki szintén egy bunkó, csak éppen kissé kifinomultabban és undorítóbban sérteget mindenkit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!